Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Οι συνήθειες που μας αφαιρούν κιλά



Το να χάσουμε βάρος είναι μια δύσκολη επιχείρηση που απαιτεί θυσίες και συστηματική προσπάθεια.
Ωστόσο υπάρχουν κάποιες συνήθειες τις οποίες αν τις εντάξουμε στην καθημερινότητά μας, σίγουρα θα μας δώσουν ένα αποτέλεσμα που θα μας εντυπωσιάσει:

- Εξατομικευμένος καθορισμός των ημερήσιων θερμιδικών αναγκών. Δεν πρέπει να φορτώνουμε τον οργανισμό μας με περισσότερη τροφή από όση χρειάζεται.

- Πολλά και συχνά γεύματα. Μοιράζουμε το φαγητό της ημέρας σε πέντε ή έξι γεύματα και δεν το καταναλώνουμε σε ένα ή δύο. Έτσι, το σώμα σας θα καταναλώσει περισσότερη ενέργεια για να χωνέψει το φαγητό και ο μεταβολισμός θα αυξηθεί.

- Καταναλώνουμε άλιπη πρωτεΐνη. Πχ, κοτόπουλο χωρίς πέτσα και σύνθετους υδατανθράκες (π.χ. προϊόντα ολικής αλέσεως, όσπρια, λαχανικά, φρούτα κτλ) γιατί με τις παραπάνω τροφές ο οργανισμός καίει περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της πέψης.

- Πίνουμε πολύ νερό. Γιατί το νερό εκτός του ότι δημιουργεί την αίσθηση κορεσμού, μπορεί να αυξήσει το ρυθμό με τον οποίο καίμε τις θερμίδες.

- Λέμε ναι στην ήπια άσκηση. Εγκαταλείπουμε τον καναπέ και την καρέκλα και περπατάμε, χορεύουμε, κάνουμε ποδήλατο ή κολυμπάμε.

- Κοιμόμαστε αρκετά. Η αϋπνία δημιουργεί εντονότερη αίσθηση πείνας και επηρεάζει το μεταβολισμό, έτσι η απώλεια βάρους καθίσταται δυσκολότερη.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: