Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Μπλόκο στο "φυτό του σεξ" για τη στυτική δυσλειτουργία


Μπλόκο στο "φυτό του σεξ" για τη στυτική δυσλειτουργία

Μπλόκο του ΕΟΦ στο «φυτό του σεξ». Ο οργανισμός εντόπισε και δέσμευσε μεγάλες ποσότητες του επικίνδυνου προϊόντος που «υπόσχεται» στους άντρες μοναδικές ερωτικές επιδόσεις καθώς πλασάρεται στην αγορά ως το φάρμακο που καταπολεμά τη στυτική δυσλειτουργία.


Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων βρήκε μεγάλες ποσότητες του φυτικού προϊόντος σε αποθήκες εταιρείας που το εισήγαγε στη χώρα μας, με σκοπό την επανεξαγωγή του σε άλλες χώρες, με αποτέλεσμα αμέσως να δοθούν εντολές προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες, αλλά και να συνεχιστούν οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν έχουν γίνει και άλλες εισαγωγές στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τον ΕΟΦ, το φυτικό προϊόν που κάνει πάταγο στις ευρωπαϊκές χώρες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και τον θάνατο σε όσους το καταναλώσουν προκειμένου να αντιμετωπίσουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

Οπως έγινε γνωστό, το εν λόγω φυτικό προϊόν διακινείται στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να το προμηθευτεί κυρίως μέσω Διαδικτύου. Μάλιστα, μετά από έρευνα τόσο των αρχών των ευρωπαϊκών χωρών όσο και των ελληνικών, οι παραγγελίες για το πολυπόθητο «φυτό του σεξ» είναι χιλιάδες.

Ωστόσο, οι πολίτες που το παρήγγειλαν προκειμένου να δώσουν τέλος στα προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας και να απολαύσουν ξανά τη χαρά της ερωτικής συνεύρεσης δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν ότι με την κατανάλωσή του έβαζαν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΟΦ, πρόκειται για το προϊόν «Amorex Herbal Coffee», σκόνη σε φακελάκια, για την ενίσχυση της σεξουαλικής δραστηριότητας. «Το εν λόγω προϊόν περιέχει τη φαρμακολογικά δραστική ουσία Thiomo Sildenafil, χωρίς σχετική αναφορά στην επισήμανσή του, όπως προκύπτει από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Ισπανίας, μέσω του Συστήματος Εγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα (RASFF).

Οπως διαπιστώθηκε, είναι προέλευσης Μαλαισίας, προωθείται ως απόλυτα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής και κυκλοφορεί χωρίς την έγκριση των αρμόδιων φορέων» σημειώνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται: «Η δραστική ουσία Thiomo Sildenafil είναι ανάλογη της Sildenafil και περιέχεται σε συνταγογραφούμενα φάρμακα που προορίζονται για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας».

Οπως προειδοποιούν οι αρμόδιες αρχές, οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες αν ληφθεί ανεξέλεγκτα, χωρίς να έχει συνταγογραφηθεί από γιατρό. Εχει ήδη παρατηρηθεί ότι όσοι το δοκίμασαν παρουσίασαν συμπτώματα ζάλης και έντονης εφίδρωσης. Ομως, είναι ικανό να προκαλέσει ακόμη και διαταραχές όρασης, στηθάγχη, καρδιακή αρρυθμία και ανακοπή, ειδικά σε άτομα με καρδιαγγειακές παθήσεις.

Για τον λόγο αυτό, εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους προϊόν με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ. Ηδη διεξάγεται έρευνα στη χώρα μας για να διαπιστωθεί πόσοι χρήστες κατάφεραν να το προμηθευτούν από το Ιντερνετ και να το πάρουν στα χέρια τους.

«Επισημαίνεται και πάλι ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές, όπως είναι το Διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή» καταλήγει ο ΕΟΦ στην ανακοίνωσή του.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: