Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ολες οι γυναίκες του Batman!



Το 1992 η Michelle Pheiffer υποδύθηκε την Catwoman στην ταινία του Tim Burton «Batman Returns». Eίκοσι χρόνια μετά είναι η σειρά της Anne Hathaway να πάρει τον ίδιο ρόλο στην ταινία του Chris Nolan «Dark Knight Rises».



Ολα αυτά τα χρόνια πολλές είναι οι κυρίες του Χόλιγουντ, που έχουν πρωταγωνιστήσει στις συνέχειες των ταινιών. Δείτε μερικές από τις λαμπερές ηθοποιούς που έπαιξαν στις ταινίες.


Drew Barrymore



Λίγοι είναι αυτοί που θυμούνται την Drew Barrymore στο «Batman Forever». Όμως η Drew ντυμένη Marilyn Monroe έπαιξε σε μερικές σκηνές στο πλευρό των Tommy Lee Jones και Jim Carrey. 


Kim Basinger



Η πιο παλιά στη λίστα με τις… γυναίκες του Batman είναι η Kim Basinger. Η Kim έπαιξε στην ταινία το 1989. Εκτότε ξαναέκανε κινηματογραφική επιτυχία με το «L.A. Confidential», το 1997.


Alicia Silverstone



Η Alicia Silverstone αν και δεν έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στα Batman, ωστόσο υποδύθηκε το κορίτσι του στο πλευρό του Chris O'Donnell.


Katie Holmes



Η φρεσκοχωρισμένη Katie Holmes το 2005 προσπάθησε να δείξει μια πιο συναισθηματική πλευρά στο πλευρό του Christian Bale. Μάλιστα ο σκηνοθέτης της ταινίας Christopher Nolan σε συνέντευξη Τύπου είχε χαρακτηρίσει το ρόλο της ως «ρόλο ηθικής συνείδησης».


Anne Hathaway



Η Anne Hathaway είναι η τελευταία Catwoman. Όπως λέει η ίδια η Anne πάτησε πάνω στο ρόλο της Halle Berry.


Marion Cotillard



Ο τολμηρός Nolan επέλεξε την Γαλλίδα Marion Cotillard στο «The Dark Knight Rises» και δεν έπεσε έξω.


Cristi Conaway



Οι λάτρεις του Batman σίγουρα δεν μπορούν να ξεχάσουν την Cristi Conaway. Η Cristi ήταν η… άτυχη βασίλισσα του χιονιού αφού την σκότωσε ο Penguin.


Nicole Kidman



Η μία και μοναδική Nicole Kidman πρωταγωνίστησε το 1995 στο πλευρό του Val Kilmer στο «Batman Forever». 


Uma Thurman



Δηλητηριώδης και πολύ εκρηκτική η Uma Thurman στο «Batman & Robin». Στη συγκεκριμένη ταινία είχαν ξοδευτεί χιλιάδες δολάρια για τα κοστούμια και τις μεταμφιέσεις της ηθοποιού.


Michelle Pfeiffer




Τα ταμεία έσπασε η Michelle Pfeiffer αποδεικνύοντας ότι η μαύρη δερμάτινη φόρμα και το κατακόκκινο φλογερό κραγιόν είναι όλα τα… λεφτά. Το 1992 η ηθοποιός είχε εισπράξει υπέρογκη αμοιβή για το ρόλο που απογείωσε την καριέρα της.


Maggie Gyllenhaal



Απαρατήρητη πέρασε η Maggie Gyllenhaal από τη συμμετοχή της στο «The Dark Knight». Στην συγκεκριμένη ταινία η Maggie έπαιζε μια αυστηρή δικηγόρο η οποία γνώριζε την ταυτότητα του Batman.


Vivica A. Fox



H Vivica A. Fox εμφανίστηκε στην ταινία «Batman & Robin» ως η σέξι σύντροφος του Mr. Freeze. Οσο και αν προσπάθησε να κάνει καριέρα η Vivica μάλλον δεν τα κατάφερε.


Elle MacPherson



Η εκρηκτική Elle MacPherson μπορεί τώρα να λιάζεται στις παραλίες τη δεκαετία όμως του ’90 έκανε περάσματα και από τη μεγάλη οθόνη. Το τοπ μόντελ έπειαξε ένα μικρό ρόλο στο «Batman & Robin».



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: