Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Από την Αυστραλία ο καλύτερος bartender για το 2012



Ο Tim Philips είναι ο μεγάλος νικητής του World Class Bartender of the Year 2012 που ανακοίνωσε η Diageo.


Ο Tim Philips του Hemmesphere Cocktail Bar του Σίδνεϋ είναι το νέο ταλέντο της τέχνης του Mixology, o οποίος ξεχώρισε ανάμεσα σε 50 υποψήφιους στον τελικό για την ανάδειξη του καλύτερου bartender στον κόσμο για το 2012, κερδίζοντας τη διάκριση Diageo Reserve World Class Bartender of the Year 2012.
Ο Tim Philips κέρδισε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής με την συνταγή του «Hot Toddy Australia», που συνδύασε με την εξαιρειτκή τεχνική του, το ουίσκι Johnnie Walker Gold Label Reserve μαζί με κανέλα και ginger.
Ο Philips επέδειξε εξαιρετικό στιλ και μοναδική τεχνική αποδεικνύοντας το ταλέντο και τις σπάνιες δεξιότητές του. Το δημιουργικό όραμα, το πάθος και η καταλυτική του παρουσία πίσω από το bar είναι ανάλογα των υψηλών standards, της δεξιοτεχνίας και του επαγγελματισμού που απαιτεί η επιτυχία στον χώρο.
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς που μας πέρασε, bartenders από τα πιο αναγνωρισμένα bar στον κόσμο διαγωνίστηκαν σε τοπικό επίπεδο φιλοδοξώντας να κερδίσουν μια θέση στον παγκόσμιο τελικό της Diageo στο Rio de Janeiro της Βραζιλίας. Μόνο 50 από τους 15.000 διαγωνιζόμενους κέρδισαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις καινοτόμες δημιουργίες τους μπροστά στα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.
Ο Tim Philips προβλέπεται να αναδειχτεί σε αναγνωρισμένο όνομα του κλάδου και να ταξιδέψει στον κόσμο, εκπαιδεύοντας και εμπνέοντας νέα ταλέντα, ενώ παράλληλα θα διευρύνει τις δικές του γνώσεις του και θα εμπλουτίσει τις ικανότητες και τις τεχνικές του.
Οι προκλήσεις που περιλάμβανε ο Παγκόσμιος Τελικός οδήγησαν τους bartenders να διερευνήσουν τις ταχέως αναπτυσσόμενες τάσεις του κλάδου, εστιάζοντας κυρίως στην Retro Chic τάση, μια παγκοσμία αναδυόμενη τάση που συνοψίζει όλη τη γοητεία και την απλότητα της χρυσής εποχής του '50 και του '60. Η τάση Retro Chic έχει εμπνεύσει στο παρελθόν τους μεγάλους οίκους της μόδας, του design, της τέχνης και ήταν βασικό θέμα σε όλα τα διαγωνιστικά μέρη του παγκόσμιου τελικού, όπου έδωσε το στίγμα για τη δημιουργία μοναδικών cocktail.
Πληροφορίες: www.facebook.com/GlobalWorldClassFinals .



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: