Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Bίκυ Καγιά: Στις πιο σέξι πόζες της



Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε το modelling στα 14 της. Όλα άρχισαν ξαφνικά, όταν την σταμάτησαν τυχαία στο δρόμο και της πρότειναν να γίνει μοντέλο.


Από τότε ξεκίνησε  μια από τις πιο επιτυχημένες καριέρες στο χώρο της μόδας.
Η καλλονή  Βίκυ Καγιά είναι αναμφισβήτητα το top model της Ελλάδας!

Παράλληλα με το σχολείο εξελισσόταν και η σταδιοδρομία  της στο χώρο του modeling,  όπου τότε έκανε μόνο διαφημιστικά σποτ και καμπάνιες. Τελειώνοντας το σχολείο εμφανίστηκε ως επαγγελματίας μοντέλο σε πολλά ελληνικά περιοδικά συμπεριλαμβανομένων, το  Elle,  το Marie Claire, τη Vogue, το  Cosmopolitan, το  Esquire, τη Madame Figaro και το Officiel.
Στα 18 της, η Βίκυ μετακόμισε στο Παρίσι με το πρακτορείο “Ford Models”. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί συνεργάστηκε με μια πληθώρα καταξιωμένων σχεδιαστών,  ενώ παράλληλα απασχολήθηκε  για τρία συνεχόμενα χρόνια από τη Chanel Paris.
Έχει φωτογραφηθεί για μεγάλα περιοδικά μόδας όπως Jalouse, Officiel, Depeche Mode, Paris Match, Elle και Marie Claire.
Έχει εμφανιστεί σε fashion shows των Chanel, Christian Dior, John Galliano, Valentino, Emanuel Ungaro, Thierry Mugler, Lolita Lempicka, Vivian Westwood, Matthew Williamson, Jasper Conran και Preen.
Πρόσφατα ο φακός του entertv.gr την πέτυχε στη Μύκονο να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Ο χρόνος περνάει από πάνω της σαν χάδι και το κορμί της παραμένει αψεγάδιαστο.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: