Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Angelina Jolie: Η γυναίκα που έριξε τον Mick Jagger στα πατώματα



Όλα δείχνουν πως η βιογραφία του Mick Jagger από τον Christopher Andersen θα είναι απόλυτα "καυτή".

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως ο τραγουδιστής των Rolling Stones, είχε σεξουαλικές επαφές και με αρκετούς άντρες, μεταξύ των οποίων και με τον David Bowie.
Τώρα ο Andersen περιέγραψε πως η σχέση του Jagger με το μοντέλο Carla Bruni, οδήγησε την Jerry Hall σε απόγνωση αλλά και πως η Angelina Jolie ξελόγιασε τον Mick.
Αρχικά, ο Jagger γνώρισε την Carla Bruni ως σύντροφο του Eric Clapton. Να σημειωθεί πως ο Jagger του είχε ήδη κλέψει δύο κοπέλες...


Αυτή την φορά όμως ο Clapton τον παρακάλεσε να μην κάνει το ίδιο και με την Carla, καθώς πίστευε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της.


Φυσικά σε λίγες ημέρες ο Jagger ξεκίνησε σχέση με την Bruni. Φυσικά η Jerry Hall δεν άργησε να το πληροφορηθεί όμως αρχικά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.


Κακώς γιατί η κατάσταση ξέφυγε σε σημείο την επόμενη μέρα της γέννησης του τρίτου παιδιού τους, ο Jagger, αντί να συμπαρασταθεί στην Jerry, το "έσκασε" στην Ταιλάνδη με την Carla. Γενικότερα η κατάσταση συνεχίστηκε έτσι για πολύ καιρό, μέχρι που η Jerry δεν άντεξε άλλο και αποφάσισε να χωρίσει. Φυσικά ο Jagger δεν μπορούσε να το δεχτεί αυτό και έτσι μετά από αρκετή προσπάθεια από την πλευρά του, οι δυο τους τα ξαναβρήκαν.


Όταν όμως η Jerry ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί τους, ο Jagger πήγε στη Νέα Υόρκη για τις αναγκές των γυρισμάτων του video clip "Anybody Seen My Baby"?



Φυσικά αμέσως η προσοχή του στράφηκε στη νεαρή καλλονή που προσλήφθηκε να υποδυθεί μία στρίπερ στο video. Το όνομά της; Angelina Jolie.
 
Ο Jagger είχε πει πως "με τρομάζει λίγο. Και μου αρέσει αυτό".
Ο Jagger την πολιόρκησε μέχρι να δεχτεί να συναντηθούν στην Florida. Όμως προφανώς η Angelina δεν εντυπωσιάζεται έτσι εύκολα. Ο Jagger συνέχισε να της τηλεφωνεί, χωρίς η ίδια να σηκώνει το τηλέφωνο και να την παρακαλάει, μέχρι και να κλαίει στον τηλεφωνητή!
Στο τέλος όμως την κατάφερε και συνέχισαν την ταραχώδη σχέση τους για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: