Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Οι γυναίκες περνούν 91 ώρες μπροστά στον καθρέφτη


Οι γυναίκες περνούν 91 ώρες μπροστά στον καθρέφτη

Οι περισσότεροι άντρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες σπαταλούν πολύ χρόνο για να ετοιμαστούν για μια έξοδο και τώρα έχουν και την επίσημη απόδειξη γι’ αυτό!


Η μέση Βρετανίδα αφιερώνει 91 ώρες το χρόνο για το μακιγιάζ της, που σημαίνει ότι περνά περίπου 43 εβδομάδες σε όλη της τη ζωή για να περιποιείται το πρόσωπό της στην προσπάθειά της να βελτιώσει την εμφάνισή της.

Οι γυναίκες μάλιστα που ζουν στα νότια της χώρας χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστούν για μια βραδινή έξοδο ή ένα ραντεβού συγκριτικά με αυτές που ζουν στο βορρά, με το 12% να περνά 45 λεπτά με μία ώρα μπροστά στον καθρέφτη τη μέρα, ενώ το ποσοστό αυτό για τις «βόρειες» είναι 8%!

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε σε 1.020 γυναίκες από εταιρεία καλλυντικών το ένα τρίτο αυτών παραδέχεται ότι θα ήθελαν να μειώσουν το χρόνο που περνούν φτιάχνοντας το μακιγιάζ τους, αλλά μόλις το 13% αυτών έχει τόση αυτοπεποίθηση ώστε να βγουν αμακιγιάριστες στο δρόμο.

Το 9% των γυναικών δήλωσε ότι δεν τολμά να βγει έξω χωρίς έστω ελαφρύ μακιγιάζ, ενώ το 1% δε μπορεί ούτε στο γυμναστήριο να πάει χωρίς να βάλει μέικ-απ.

Τέσσερις στις δέκα θα ένιωθαν πιο σίγουρες για τον εαυτό τους και περισσότερη αυτοπεποίθηση αν το δέρμα τους ήταν πιο λαμπερό ενώ περισσότερες από μία στις δέκα σκέφτονται να επισκεφτούν τον πλαστικό χειρουργό για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: