Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Χρεώνει 60 δολάρια την ώρα για αγκαλιές


Χρεώνει 60 δολάρια την ώρα για αγκαλιές

Κάποτε η αγκαλιά ήταν μια φιλική τρυφερή χειρονομία, πλέον όμως φαίνεται πως λείπει τόσο σε πολλούς ώστε μια γυναίκα από τη Νέα Υόρκη το έκανε επάγγελμα...


Δεν προσφέρει σεξ, ούτε γυμνό αλλά αγκαλιές, με αντίτιμο 60 δολάρια την ώρα.

Η Jacqueline Samuel, 29 ετών, άνοιξε τη... φωλίτσα της τον περασμένο μήνα ενώ οι φίλοι και η οικογένειά της έχουν αναλάβει να επαγρυπνούν σε περίπτωση που κάποιος πελάτης δείξει υπερβάλλοντα ζήλο.

Η ίδια σκέφτηκε την ασυνήθιστη ιδέα ενώ εκπονούσε τη διπλωματική της εργασία στον τομέα της γνωστικής ψυχολογίας. Οπως υποστηρίζει μερικά χάδια και μια αγκαλιά είναι ικανά για να επουλώσουν τις πληγές και να ανακουφίσουν από το άγχος και τον εκνευρισμό, οπότε είναι κάτι που έχουν πραγματικά ανάγκη οι μοναχικοι άνθρωποι των μεγαλουπόλεων.

Όπως αναφέρει στην προσωπική της σελίδα στο ίντερνετ η σωματική επαφή έχει θετική επίδραση στην σωματική και ψυχική μας υγεία παρόλο που τη φοβόμαστε. Ετσι η νεαρή ψυχολόγος αποφάσισε να υιοθετήσει αυτόν τον τρόπο ψυχοθεραπείας και να μετατρέψει τις κλασικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας σε συνεδρίες αγκαλιάς. Οι πελάτες της καλούνται να αλλάξουν ρούχα και να φορέσουν πιτζάμες για να αισθάνονται άνετοι και χαλαροί και στη συνέχεα δέχονται αγκαλιές και χάδια.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: