Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Γιατρός «βούτηξε» από τον 5ο του Νοσοκομείου Λαμίας


Γιατρός «βούτηξε» από τον 5ο του Νοσοκομείου Λαμίας

Τέλος στην ζωή του έδωσε σήμερα το πρωί ένας 64χρονος ακτινολόγος, πέφτοντας στο κενό από τον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείο Λαμίας.


Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο γιατρός, ακτινολόγος στην ειδικότητα, έφτασε στο νοσοκομείο στις 5 το πρωί και από τις 5.35 ανέβηκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου απειλώντας ότι θα πέσει στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής, η αστυνομία, αλλά και ειδικός διαπραγματευτής που ωστόσο δεν κατάφερε να τον μεταπείσει.

Ο 64χρονος ακτινολόγος που στο παρρελθόν είχε ασχοληθεί και με την τοπική αυτοδιοίκηση, εκλεγόμενος νομαρχιακός σύμβουλος στη Φθιώτιδα, συνταξιοδοτήθηκε την 1η Ιανουαρίου 2012.

Οπως μεταδίδιουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το τελευταίο χρονικό διάστημα η συμπεριφορά του αυτόχειρα είχε αλλάξει.

Ο 64χρονος γιατρός είχε κλειστεί στον εαυτό του, ενώ από το φιλικό του περιβάλλον ειπώθηκε ότι δεν είχε πάρει ακόμη την σύνταξη και το εφάπαξ, γεγονός που τον είχε ιδιαίτερα αγχώσει.

Ο θάνατος του γιατρού, ο οποίος ήταν πατέρας δυο παιδιών, έχει συγκλονίσει όχι μόνο τη Λαμία, αλλά και όλη τη Φθιώτιδα, αφού ο γιατρός ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός. Από ό,τι έγινε γνωστό στο νοσοκομείο, στον 5ο όροφό του, νοσηλευόταν η πεθερά του.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: