Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Μαντόνα: Στα δικαστήρια... 22 χρόνια μετά!


Μαντόνα: Στα δικαστήρια... 22 χρόνια μετά!

Ποτέ δεν είναι αργά να βάλεις στη θέση του κατηγορουμένου την ποπ βασίλισσα, σκέφτηκαν στη VMG Salsoul και μηνύουν την 53χρονη σταρ για απλήρωτα samples...


Το πρόβλημα είναι πως εκείνη είναι απασχολημένη αυτόν τον καιρό με τηνMDNA περιοδεία της και το αγόρι με τα όνομα Μπραχιμ Ζαιμπατ (Brahim Zaibat)άρα δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι θα ασχοληθεί μαζί τους.

Η δισκογραφική εταιρία VMG Salsoulθυμήθηκε 22 χρόνια μετά να κινηθεί νομικά εναντίον της 53χρονης τραγουδίστριας την ώρα που γυρίζει τις σκηνές παγκοσμίως βγάζοντας λίγα ρούχα παραπάνω, επειδή δεν τους πλήρωσε ποτέ για τα samples του τραγουδιού Chicago Bus Stop των Salsoul Orchestra που χρησιμοποίησε για τοVogue.

Οι υπεύθυνοι δήλωσαν ότι δεν τα παρατηρείς εύκολα και το κατάλαβαν μετά από τόσα χρόνια λόγω ενός καινούριου προγράμματος το οποίο απομονώνει ήχους από τα τραγούδια. Οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενα τους οι τρομπέτες και τα έγχορδα που ακούγονται στο κλασσικό χιτ της Μαντόνα ανήκουν στο παραπάνω κομμάτι και απαιτούν να πάρουν αποζημίωση. Δύσκολοι καιροί για copyrights. 


Ιδού το Chicago Bus Stop...





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: