Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ο Δικτάτορας καταφτάνει σε μία αίθουσα δίπλα σας. 19 Ιουλίου



Αν κι εσείς πιστεύετε ότι η Δημοκρατία πρέπει να καταστραφεί, οι γυναίκες να μην έχουν δικαιώματα και ότι η ανεξαρτησία του λόγου είναι μία γελοιότητα, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να δείτε τον «Δικτάτορα».


Ο αγαπημένος Μπόρατ και Μπρούνο, ή αλλώς Sascha Baron Cohen, είναι στο ρόλο του Δικτάτορα Alladin, του πρώτου πολίτη της χώρας Wadiya. Η απελπιστικά γκροτέσκα νέα ταινία του, δείχνει το ταξίδι του Δικτάτορα στη Νέα Υόρκη, όταν καλείται από τον ΟΗΕ να δώσει εξηγήσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας. Εκεί, πέφτει θύμα συνωμοσίας από τον στενό του συνεργάτη (Ben Kingsley), o οποίος τον αντικατέστησε με ένα… βοσκό, προκειμένου να υπογράψει την θέσπιση συντάγματος στη Wadiya.
Ο Αλλάχ, όμως, είναι καλός και ο Alladin συναντά στη Νέα Υόρκη ένα πυρηνικό επιστήμονα που είχε καταδικάσει σε θάνατο, γιατί δεν συμφωνούσε μαζί του στο σχήμα των πυρηνικών βλημάτων που έφτιαχνε. Έτσι, τον βοηθά να αποκαλύψει την συνωμοσία και να επιστρέψει στα καθήκοντά του.
Σε όλη αυτή τη διαδρομή, παρελαύνουν ότι πιο γελοία περιστατικά μπορείτε να φανταστείτε, στα οποία εμπλέκεται ο άξεστος δικτάτορας, σε μία ταινία με εγγυημένο γέλιο.
19 Ιουλίου, λοιπόν, ξέρετε τι θα κάνετε. Θα πάτε σινεμά. Κι αν θέλετε να δείτε την Ελληνική σελίδα στο Facebook του Δικτάτορα, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.
Ακολουθεί το trailer της ταινίας με Ελληνικούς υπότιτλους




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: