Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Πωλήθηκαν ήδη 10 Mercedes A Class πριν καν έρθει στην Ελλάδα



Από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η διάθεση της νέας γενιάς της Mercedes A Class, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την υπάρχουσα.
Νέα σχεδίαση, καινούργια φιλοσοφία και σπορ χαρακτηριστικά συνθέτουν το σύνολο του γερμανικού αυτοκινήτου, που θεωρείται σίγουρο ότι θα κλέψει την παράσταση λόγω μάρκας (ο Έλληνας έχει… έρωτα με τη Mercedes και η συγκεκριμένη δεν είναι και προκλητική), τιμής (κοντά στα 23.000 € με απόσυρση) και κινητήρων (1,6 βενζίνη, 1.5 diesel κ.λπ.).

Το μοντέλο, αν και θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες σε περίπου ενάμιση μήνα, ξεκίνησε ήδη να δέχεται παραγγελίες, οι οποίες έχουν φθάσει τις 10. Για τη ζήτησή του σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η κίνηση της Mercedes Benz Hellas που έχει φέρει το αυτοκίνητο και το εκθέτει στη μαρίνα Φλοίσβου. Μάλιστα, όσοι το «κλείσουν» έχουν τη δυνατότητα ενός πακέτου δώρου που περιλαμβάνει 17άρες ζάντες αλουμινίου, σπορ καθίσματα και σπορ μάσκα. Για όσους το… σκέφτονται να σημειώσουμε ότι υπάρχει και η δυνατότητα test drive, αρκεί να βρεθείτε στη μαρίνα Φλοίσβου.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: