Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα 2-2 και Ιντερ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-0 για το champions league

Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα 2-2 και Ιντερ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-0 για το champions league

Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα 2-2


Έπειτα από μια αναμέτρηση εντυπωσιακή και αντάξια του ονόματος των δύο αντιπάλων, Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2, με τους Καταλανούς να αποκτούν σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Ιμπραϊμοβιτς με δύο γκολ και οι Γουόλκοτ, Φάμπρεγας ήταν οι σκόρερ του αγώνα.

Στην επανάληψη όλα τα γκολ, καθολική υπεροχή για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος.

Ιντερ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-0


Ο Μιλίτο σκόραρε και λύτρωσε την Ιντερ στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ, βάζοντάς την σε θέση ισχύος ενόψει του επαναληπτικού.

Κακό ματς στο Μιλάνο, ενδιαφέρουσα αναμένεται η ρεβάνς με τους Ρώσους να δείχνουν ικανοί να κάνουν τη ζημιά.



Bookmark and Share

Ποιος Έλληνας πολιτικός θα συναντηθεί με τον Schumacher ;

Ποιος Έλληνας πολιτικός θα συναντηθεί με τον Schumacher ;


Ο Michael Schumacher έρχεται Ελλάδα και, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει “πολιτικές” συναντήσεις για τρελά γκάζια! Ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, οποίος μετά από ένα διάστημα απουσίας, επέστρεψε φέτος στην ενεργό δράση, θα συναντηθεί το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, στην αίθουσα V.I.P. του αεροδρομίου «Μακεδονία». Ο λόγος της απρόσμενης συνάντησης του νομάρχη Θεσσαλονίκης με τον Michael Schumacher είναι ότι ο Γερμανός πιλότος θα προσγειωθεί για ανεφοδιασμό με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, με τελικό προορισμό τη Μαλαισία, όπου θα συμμετάσχει την Κυριακή του Πάσχα στο τρίτο Grand Prix της φετινής χρονιάς. Στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας θα παραμείνει για μία περίπου ώρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, η συνάντηση πραγματοποιείται κατόπιν επιθυμίας του Schumacher , με τον οποίο είναι φίλος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από τότε που συμμετείχαν και οι δυο τους πριν τρία χρόνια σε ποδοσφαιρικό αγώνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Πηγή: Star




Bookmark and Share

Η Kelly Brook με τα εσώρουχά της

Η Kelly Brook με τα εσώρουχά της

Για τον νέο κατάλογο εσωρούχων της εταιρείας «Ultimo» φωτογραφήθηκε το μοντέλο και ηθοποιός Kelly Brook.

Το 30χρονο φωτομοντέλο πόζαρε μόνο με τα εσώρουχά της στο φακό στα χρώματα του ροζ, μπλε, κίτρινο και γκρι.

Υπενθυμίζουμε πως η μελαχρινή καλλονή έχει συμμετάσχει και σε φωτογράφιση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την προώθηση της καμπάνιας «Hells That Healt», ενώ έχει δωρίσει και πολλά από τα παπούτσια της βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στις έρευνες.
Πηγη:i-live.gr





Bookmark and Share

Είδος βατράχου προαισθάνεται τους σεισμούς μέρες πριν

Είδος βατράχου προαισθάνεται τους σεισμούς μέρες πριν



Ο κοινός φρύνος Bufo bufo, είδος που ζει και στην Ελλάδα, φαίνεται πως τελικά δεν είναι και τόσο «μπούφος»: Όπως υποστηρίζουν Βρετανοί ερευνητές, το αμφίβιο φρόντισε να το σκάσει από τη Λ' Ακουιλα της Ιταλίας μέρες πριν εκδηλωθεί ο πρόσφατος φονικός σεισμός των 6,3 Ρίχτερ.

«Η μελέτη μας είναι μια από τις πρώτες που καταγράφει τη συμπεριφορά ενός ζώου πριν, κατά τη διάρκεια και έπειτα από έναν σεισμό» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων η βιολόγος Ρέιτσελ Γραντ του βρετανικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

«Τα ευρήματά μας υποδεικνύουν ότι οι φρύνοι μπορούν να ανιχνεύουν προσεισμικές ενδείξεις, όπως η απελευθέρωση αερίων και φορτισμένων σωματιδίων, και να χρησιμοποιούν τις ενδείξεις αυτές σαν μια μορφή συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης» ανέφερε.

Η μελέτη της δημοσιεύεται στο Journal of Zoology που εκδίδει η Ζωολογική Εταιρεία του Λονδίνου.

Δέκα ημέρες πριν εκδηλωθεί ο σεισμός της 6ης Απριλίου που σκότωσε 300 ανθρώπους, η ομάδα της Δρ Γκραντ έτυχε να ξεκινήσει μια μελέτη για τους φρύνους στην περιοχή της λίμνης Σαν Ρουφίνο, 74 χλμ βόρεια της σεισμόπληκτης πόλης.

Η βιολόγος παρακολούθησε τον πληθυσμό των φρύνων για ένα μήνα, μετρώντας τα αμφίβια και καταγράφοντας τις μεταβολές της θερμοκρασίας, της υγρασίας, του ανέμου και άλλων συνθηκών.

Στα τέλη Μαρτίου οι αρσενικοί φρύνοι είχαν κάνει την εμφάνισή τους για την περίοδο της αναπαραγωγής, όπως κάνουν κάθε χρόνο.

Όμως το 96% των αρσενικών είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς μέχρι την 1η Απριλίου, πέντε ημέρες πριν από τη δόνηση. Ακόμα και στη διάρκεια της πανσελήνου της 9 Απριλίου, όταν οι φρύνοι θα έπρεπε να ζευγαρώνουν μαζικά, ο πληθυσμός τους στην περιοχή ήταν μειωμένος κατά 50-80 τοις εκατό.

Την επόμενη ημέρα ο αριθμός τους μειώθηκε ακόμα περισσότερο και οι φρύνοι δεν επέστρεψαν στην περιοχή μέχρι τις 15 Απριλίου, δύο ημέρες μετά τον τελευταίο μεγάλο μετασεισμό (ο οποίος ορίζεται ως μεγέθους τουλάχιστον 4,5 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ).

Επιπλέον, ο αριθμός των ζευγαριών αρσενικών και θηλυκών φρύνων έπεσε μυστηριωδώς στο μηδέν τρεις μέρες πριν από τον κύριο σεισμό.

Η Δρ Γκαντ εκτιμά ότι πρόκειται για μια «δραματική μεταβολή» στις συνήθειες του είδους, δεδομένου ότι οι αρσενικοί φρύνοι κανονικά παραμένουν στη λίμνη για όλη τη διάρκεια της αναπαραγωγικής περιόδου.

Ο μηχανισμός με τον οποίο οι φρύνοι θα μπορούσαν να προαισθάνονται τους σεισμούς παραμένει εντελώς άγνωστος, ωστόσο η Δρ Γκραντ μπόρεσε να προχωρήσει μια υπόθεση.

Στοιχεία που παραδόθηκαν στην ερευνήτρια από Ρώσους επιστήμονες δείχνουν ότι η μεγάλη έξοδος των φρύνων από τη λίμνη Σαν Ρουφίνο συνέπεσε χρονικά με εξάρσεις της ηλεκτρικής δραστηριότητας στην ιονόσφαιρα πάνω από την Ιταλία.

Προηγούμενες μελέτες είχαν συνδέσει αυτές τις διαταραχές στην ιονόσφαιρα με την απελευθέρωση του ραδιενεργού αερίου ραδόνιου από το έδαφος στη διάρκεια σεισμών, αν και το φαινόμενο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί οριστικά.

Η Δρ Γκαντ καταλήγει στην υπόθεση ότι τα αμφίβια με το χάρισμα της πρόβλεψης σεισμών είναι ευαίσθητα στην εκπομπή ραδονίου ή άλλων ιόντων.



πηγη:tovima.gr




Bookmark and Share

O Νο1 hacker του PlayStation 3 προειδοποιεί: Μην αναβαθμίσετε στην έκδοση 3.21 την 1η Απριλίου

O Νο1 hacker του PlayStation 3 προειδοποιεί: Μην αναβαθμίσετε στην έκδοση 3.21 την 1η Απριλίου


Τάδε έφη από τον «ισχυρότερο» hacker της κοινότητας του PS3, γνωστός φυσικά από την μνημειώδη και επιτυχή προσπάθειά του στο iPhone της Apple που κυριολεκτικά…όχι απλά το έσπασε, αλλά το «έγδυσε», προσφέροντας μια μέθοδο «ξεκλειδώματος» εφαρμόσιμη ακόμα και από τον πιο αρχάριο χρήστη – το όνομά του: «Geohot» στο Διαδίκτυο ή κατά κόσμον George Hotz (γεννηθείς στις 2 Οκτωβρίου 1989!).

Ο νεαρός λοιπόν, στο επίσημο blog του ξεφωνίζει ανοιχτά τη Sony και την επιλογή της, που διέρρευσε στο Διαδίκτυο προ λίγων ημερών, να αφαιρέσει την δυνατότητα χρήσης του Linux ως εναλλακτικό Λειτουργικό Σύστημα στο PS3, με την υποχρεωτική αναβάθμιση εσωτερικού λογισμικού (firmware update) έκδοσης 3.21 μεθαύριο Μεγάλη Πέμπτη 1η Απριλίου. Όσοι χρήστες του PS3 διαθέτουν το «λεπτό» μηχάνημα (το slim δηλαδή), δεν θα καταλάβουν καμία διαφορά μετά την αναβάθμιση, καθώς η δυνατότητα αυτή δεν είχε ενσωματωθεί ποτέ σε αυτό το μοντέλο από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Όμως οι εκατομμύρια χρήστες / ιδιοκτήτες των παλαιότερων (και πληρέστερων) μοντέλων (τα λεγόμενα «phat»), με 4 θύρες USB, 5-σε-1 card reader και τη δυνατότητα εγκατάστασης του Linux, κυριολεκτικά εξαπατώνται από την Sony και εξηγούμε: από πότε ένα προϊόν στην πορεία της ζωής του, χάνει λειτουργίες (πρώτα «έφυγε από το παράθυρο» η υποστήριξη Super Audio CD, μετά αφαιρέθηκε η δυνατότητα αναπαραγωγής τίτλων PlayStation 2, τώρα πάει και το Linux); Εδώ δεν μας τα «λέει καλά» η Sony, κάπου το τμήμα μάρκετινγκ / προγραμματιστών / οικονομικών μπερδεύτηκε και τα έκανε μαντάρα: προ εβδομάδων ο Geohot ανακάλυψε μια «τρύπα» λογισμικού στο λογισμικό / hardware του PS3, μια τρύπα προσβάσιμη μέσω του Linux αλλά και παραβιάζοντας (άρα χάνοντας και την εγγύηση) το ίδιο το μηχάνημα.

Αυτό το «σπάσιμο» από μόνο του δεν εξυπηρετεί πουθενά, όμως ανοίγει πιθανώς (το «πιθανώς», γιατί απαιτείται τρομερή «προγραμματιστική» μαεστρία) μελλοντικούς δρόμους για περαιτέρω «σπάσιμο» / ξεκλείδωμα «κρυμμένων» λειτουργιών του PS3 ή ακόμα και πρόσθεση έξτρα δυνατοτήτων (πχ. αναπαραγωγή αρχείων .mkv, υποστήριξη του FireFox κλπ). Έρχεται από το «πουθενά» η Sony (καθώς δεν απειλήθηκε ποτέ πχ. ότι το PS3 θα παίζει αντιγραμμένα παιχνίδια) και αποφασίζει να αφαιρέσει την υποστήριξη του Linux για τα PS3 «phat», το πρώτο δηλαδή μοντέλο του PS3 που οι φανατικοί υποστηριχτές έσπευσαν και αγόρασαν προς 600 ευρώ (το λιγότερο, καθώς στην χώρα μας είχαμε και το «καπελάκι» των 60 παραπάνω ευρώ).

Ε, όχι κυρία Sony, εδώ μας τα χάλασες. Όχι γιατί ντε και καλά θα χρησιμοποιούσαμε το σπάσιμο του Geohot (άλλωστε δεν προσφέρει απολύτως τίποτα προς το παρόν), αλλά γιατί έχεις βαλθεί να απομακρύνεις εντελώς τους φανατικούς χρήστες σου – χρήστες που αυτοί κυρίως σε στήριξαν στα δύσκολα πρώτα χρόνια του PS3, αλλά και του PS2 και του PS1 (2001 και 1995). Όσοι διαθέτετε PS3 phat λοιπόν, είστε «πιστοί» του Geohot και ταυτόχρονα αντίθετοι με την πολιτική του «εξουσιάζω και διατάζω» της Sony, όπως συνιστά και ο νεαρός hacker, μην προβείτε στην αναβάθμιση – σύντομα ο George Hotz θα εκδώσει μια δική του τροποποιημένη έκδοση του 3.21 firmware…(η επίσημη τοποθέτηση της Sony, για την αφαίρεση του Linux / Install Other OS, είναι για... «λόγους ασφαλείας»… ποια ασφάλεια; Αυτή που δεν έχει προσβληθεί; Μήπως την ασφάλεια της τσέπης μας, που μάτωσε από τα 660 ευρώ; Δεν είδαμε καμιά Apple, πάντως, να αφαιρεί δυνατότητες από το iPhone δήθεν... «για λόγους ασφαλείας», παρόλο που το «ξέσκισε» ο Geohot).

(περισσότερες πληροφορίες: http://geohotps3.blogspot.com/2010/03/dont-update.html και http://geohotps3.blogspot.com/2010/03/wait-you-are-removing-feature.html )



πηγη:zougla.gr




Bookmark and Share

Brand αθλητικών ρούχων ετοιμάζει ο Πελέ

Brand αθλητικών ρούχων ετοιμάζει ο Πελέ


Έτοιμος να κυκλοφορήσει τα δικά του προϊόντα αθλητικής ένδυσης που θα φέρουν το όνομα του, είναι ο θρυλικός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Pele, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι. Η κίνηση αυτή θα συνοδευτεί από μια μεγάλη καμπάνια, που θα αποτελείται από 13 videos, ενώ η Pele Sports, όπως ονομάζεται η εταιρεία του παλαίμαχου άσσου, το management της οποίας έχει αναλάβει ένας ελβετικός όμιλος επενδυτών, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με εταιρείες παραγωγής οι οποίες θα αναλάβουν το στήσιμο της καμπάνιας



πηγη:gossip-tv.gr





Bookmark and Share

Σε δημοπρασία αντικείμενα του Alexander McQueen

Σε δημοπρασία αντικείμενα του Alexander McQueen


Η εταιρεία Housing Works έχει βάλει σε δημοπρασία πάνω από 50 «κομμάτια» από διάφορες κολεξιόν του Alexander McQueen.

Οι προσφορές ξεκίνησαν τη Δευτέρα και θα συνεχιστούν έως τις 11 Απριλίου. Μέχρι στιγμής, οι τιμές είναι πολύ προσιτές, ενώ υπάρχουν κομμάτια που ακόμα δεν έχουν ούτε μια προσφορά.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε οργάνωση που βοηθά τους άστεγους και φτωχούς κατοίκους της Νέας Υόρκης με Aids.

Για τους ενδιαφερόμενους το site της δημοπρασίας είναι: http://www.shophousingworks.com/listing.cfm?page=saleevent&saleId=54&SI=30



πηγη:zougla.gr




Bookmark and Share

Ανακλήσεις μοντέλων από OPEL και CHEVROLET

Ανακλήσεις μοντέλων από OPEL και CHEVROLET


Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210 5773460.

Σε ανάκληση μοντέλων τύπου OPEL Antara, έτους κατασκευής 2007 - 2008, για έλεγχο του συνδέσμου του ενδιάμεσου άξονα κολώνας - τιμονιού προχωρεί η εταιρεία GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων OPEL στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του υπουργείου Οικονομίας.

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοίνωσε ότι η ανάκληση αφορά 554 οχήματα, παραγωγής 2007 - 2008, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί στη Ελλάδα καμία περίπτωση δυσλειτουργίας που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Στους ιδιοκτήτες των οχημάτων που εμπλέκονται στην ανάκληση θα αποσταλεί σχετική συστημένη ενημερωτική επιστολή, προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου OPEL, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 6164 700.

Επίσης, σε ανάκληση αυτοκινήτων CHEVROLET μοντέλο Captiva για έλεγχο του συνδέσμου του ενδιάμεσου άξονα κολώνας - τιμονιού προχωράει και η εταιρεία Chevellas A.E., Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων CHEVROLET, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του υπουργείου Οικονομίας.

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η ανάκληση περιλαμβάνει 1141 οχήματα, παραγωγής από τις 03 Μαρτίου 2006 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2007, με εύρος πλαισίων από KL1CG26FJ7B005637 έως KL1CG26RJ8B197306. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος στην Ελλάδα, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Η εταιρεία Chevellas A.E. θα ενημερώσει με προσωπικές επιστολές τους κατόχους των συγκεκριμένων αυτοκινήτων, ώστε να προσέρχονται με ραντεβού στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της CHEVROLET σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος της συνδεσιμότητας του συνδέσμου του ενδιάμεσου άξονα της κολώνας τιμονιού με τον άξονα της κρεμαγιέρας και εφόσον απαιτηθεί θα πραγματοποιηθεί επανατοποθέτηση του συνδέσμου του ενδιάμεσου άξονα της κολώνας τιμονιού στον άξονα της κρεμαγιέρας. χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Πηγη:newsit.gr



Bookmark and Share

Στο studio για νέο δίσκο οι Evanescence (vid)

Στο studio για νέο δίσκο οι Evanescence (vid)

Η δισκογραφική επιστροφή των Evanescence πλησιάζει αφού η μπάντα βρίσκεται ήδη στο studiο για ηχογραφήσεις.

Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά το νέο τους album θα είναι έτοιμο προς διάθεση μέσα στο φθινόπωρο. Πάντως, ασφαλώς και το έργο τους είναι δύσκολο αφού καλούνται να κυκλοφορήσουν μία ανάλογη δουλειά όπως το Fallen (2003) και το Open Door (2006). Δύο δίσκοι που αγαπήθηκαν όσο λίγοι αυτή την δεκαετία αφού μαζί ξεπέρασαν τους 20.000.000 πωλήσεις.

Η frontwoman της μπάντας, Amy Lee, μιλώντας στο billboard, δηλώνει σίγουρη πως ο 3ος τους δίσκος θα είναι και ο καλύτερος. «Δεν θα βρισκόμουν σε διαφορετική περίπτωση στο studio αν δεν ήμουν σίγουρη γι αυτό».

Παράλληλα, μας δίνει και μία ιδέα για τον ήχο του album ο οποίος σίγουρα θα είναι διαφορετικός αφού η τωρινή σύνθεση της μπάντας είναι πολύ διαφορετική από το ξεκίνημα. Το μόνο ιδρυτικό μέλος που συνεχίζει είναι αυτή. Η 28χρονη λοιπόν τραγουδίστρια υπογραμμίζει, «Θα υπάρχουν αρκετές ηλεκτρονικές και industrial επιρροές. Δεν θα ήταν όμως ένας Evanescence δίσκος αν δεν έμοιαζε με Evanescence. Θα έλεγα πως η μπάντα μας είχε πάντα μία κρυφή έμπνευση από την Bjork, τους Depeche Mode και τους Massive Attack και τώρα παίζουν μεγαλύτερο ρόλο τον ήχο μας».
Πηγη:cosmo.gr





Bookmark and Share

Δέσποινα Ολυμπίου: “Τώρα λειτουργώ στον ενικό”

Δέσποινα Ολυμπίου: “Τώρα λειτουργώ στον ενικό”




Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. “Τώρα λειτουργώ στον ενικό... Αυτή η σχέση είναι κομμάτι απ' τη ζωή μου. Ανήκει ναι μεν στο παρελθόν, αλλά δεν θέλω να ξεχάσω τίποτα από αυτή, ούτε τις καλές ούτε τις δύσκολες στιγμές. Όλες είναι μέσα στη ζωή και προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Αν δεν νιώθω ευτυχισμένη, προσπαθώ να το αλλάξω”.Για ποιο λόγο όμως χώρισε; “Γιατί χωρίζουν τα ζευγάρια; Ένα τραγούδι λέει: “Γιατί όποιος ξέρει να αγαπά, ξέρει και να χωρίζει”. Όσο για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη δήλωσε: “Τον Μιχάλη τον νοιάζομαι ως τον άνθρωπο με τον οποίο μοιράστηκα έξι χρόνια από τη ζωή μου. Θέλω να είναι ευτυχισμένος και όπως ήμουν πάντα φίλη του , θα παραμείνω”.
Πηγή: Hello


Bookmark and Share

Τα πέταξαν... για τη δουλειά τους

Τα πέταξαν... για τη δουλειά τους


Για να γλυκάνουν τον καημό τους που είναι απλήρωτες από τον Δεκέμβριο, οι αεροσυνοδοί της αεροπορικής εταιρείας Air Comet Airways αποφάσισαν να αναλάβουν δράση!


Έτσι φωτογραφήθηκαν γυμνές, με φόντο τα αεροπλάνα της εταιρείας, για ένα ημερολόγιο. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πόσα κέρδη απέφερε η πρωτοβουλία τους.



πηγη:zougla.gr




Bookmark and Share

Οι ποπ επιτυχίες γίνονται από... φόβο

Οι ποπ επιτυχίες γίνονται από... φόβο



ΛΟΝΔΙΝΟ Μια ενδιαφέρουσα έρευνα πραγματοποίησαν επιστήμονες του αμερικανικού Πανεπιστημίου Εmory. Οι ερευνητές απευθύνθηκαν σε νεαρά άτομα ηλικίας 12-17 ετών, ζητώντας τους να ακούσουν διάφορα τραγούδια της ποπ μουσικής σκηνής και έπειτα να εκφράσουν τη γνώμη τους για αυτά. Διαπίστωσαν ότι η άποψή τους άλλαζε όταν πληροφορούνταν τον βαθμό δημοφιλίας που είχε το κάθε κομμάτι στους συνομηλίκους τους. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αν κάποιος έφηβος διαπιστώσει ότι ένα τραγούδι που του αρέσει δεν είναι δημοφιλές στους υπολοίπους της ηλικίας του αλλάζει γνώμη, αφού ο εγκέφαλός του μεταφράζει αυτή τη διαφοροποίηση σε ένα είδος «κοινωνικού τρόμου», με αποτέλεσμα να ακολουθεί και εκείνος τις μουσικές προτιμήσεις της πλειοψηφίας. Γνωρίζοντας ότι περισσότερο από το 30% των πωλήσεων δίσκων παγκοσμίως αγοράζεται από άτομα ηλικίας 12-19 ετών (και με δεδομένο ότι το ποσοστό αυτό είναι μεγαλύτερο στην ποπ μουσική), οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι στην ουσία αυτός ο «κοινωνικός τρόμος» είναι τελικά και εκείνος που καθορίζει τις λίστες με τις μεγαλύτερες ποπ επιτυχίες.

πηγη:tovima.gr




Bookmark and Share

Ο καθρέφτης θα... μας κάνει τσεκάπ

Ο καθρέφτης θα... μας κάνει τσεκάπ


ΛΟΝΔΙΝΟ. Βγαλμένα από ταινία επιστημονικής φαντασίας είναι τα σχέδια του μπάνιου της επόμενης δεκαετίας που παρουσιάστηκαν στην έκθεση «Ιdeal Ηome Show» η οποία πραγματοποιείται στη Βρετανία. Ο καθρέφτης στον νιπτήρα θα πραγματοποιεί ιατρικό έλεγχο κάθε φορά που θα βουρτσίζουμε τα δόντια μας χάρις σε ένα προηγμένο σύστημα αισθητήρων και ανάλυσης δεδομένων.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, στον καθρέφτη θα εμφανίζονται οι μετρήσεις της πίεσης του αίματος, ο καρδιακός ρυθμός, το βάρος και άλλα σχετικά στοιχεία.

Επίσης ο καθρέφτης θα στέλνει αμέσως τα στοιχεία στον οικογενειακό γιατρό ώστε να διαπιστώνει εκείνος αν υπάρχουν μεταβολές που προκαλούν ανησυχία.

Πολύ εντυπωσιακά θα είναι και τα συστήματα του υπόλοιπου μπάνιου. Για παράδειγμα, θα μπορεί κάποιος να ελέγχει από μακριά (από υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο) την μπανιέρα και να δίνει εντολή να γεμίσει ώστε όταν επιστρέψει σπίτι να απολαύσει αμέσως ένα μπάνιο. Θα μπορεί να δίνει επίσης εντολές για τη θερμοκρασία του νερού στην μπανιέρα, ακόμη και για το αν θα υπάρχουν σαπουνόφουσκες!


πηγη:tovima.gr




Bookmark and Share

To MySpace παρουσιάζει την Ke$ha (vid)

To MySpace παρουσιάζει την Ke$ha (vid)

Ένα secret show στο Λονδίνο για λογαριασμό του MySpace έδωσε πρόσφατα η Ke$ha και εσείς μπορείτε να δείτε εκτεταμένα στηγμιότυπα.

Οι μετοχές της 23χρονης Αμερικανής τραγουδίστριας ανέβηκαν κατακόρυφα τους τελευταίους μήνες ύστερα από την κυκλοφορία του πρώτου της album, Animal αλλά κυρίως με το single, Tik Tok που στρογγυλοκάθησε στο Νο 1 αρκετών charts όλου του κόσμου, μεταξύ αυτών της Αμερικής.
Πηγη:cosmo.gr


MySpace Music Presents: Ke$ha

Myspace Secret Shows UK | MySpace Video




Bookmark and Share

Γεννητικά όργανα σε πηγάδι

Γεννητικά όργανα σε πηγάδι


Ο έρωτας τρελαίνει σε σημείο που να μην μπορείς να διακρίνεις τι είναι πολυτιμότερο. Τα γεννητικά σου όργανα ή μια γυναίκα;



Ο νέος της ιστορίας μας αποφάνθηκε υπέρ της γυναίκας και απαλλάχθηκε απ' ό,τι πολυτιμότερο είχε, λόγω ερωτικής απογοήτευσης.



Ο 19χρονος από το χωριό Bantasari της Ινδονησίας, δεν άντεξε όταν έμαθε ότι η κοπέλα που αγαπούσε, επρόκειτο να παντρευτεί έναν άλλον άνδρα.



Έτσι ακρωτηρίασε τα γεννητικά του όργανα και μάλιστα τα πέταξε σε ένα... πηγάδι!



Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά μετά από πολύωρη μάχη οι γιατροί κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Αυτό που δεν κατάφεραν, ήταν να επανασυγκολλήσουν τα γεννητικά του όργανα, λόγω του ότι η αστυνομία δεν μπόρεσε να τα βρει...



"Ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και είχε χάσει πολύ αίμα. Το να κόψεις τα γεννητικά σου όργανα μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο" δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου.



Σύμφωνα με τις αρχές ο 19χρονος ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του και πίστευε ότι αν έκοβε τα γεννητικά του όργανα, κανείς δεν θα μπορούσε να τον σώσει.



Αν και έξω από το νοσοκομείο έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες δημοσιογράφοι, οι γιατροί είπαν πως ο 19χρονος δεν μπορεί να μιλήσει με κανέναν, καθώς είναι σοκαρισμένος και ντροπιασμένος.



πηγη:news247.gr





Bookmark and Share