Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Αποζημίωση 760.000 ευρώ ζητάει ο Jean Paul Gaultier!

Αποζημίωση 760.000 ευρώ ζητάει ο Jean Paul Gaultier!

Ο διάσημος σχεδιαστής ζητάει αποζημίωση από τη Ρουμανική πόλη Σίμπιου γιατί κυκλοφόρησαν στην αγορά 19.000 μπουκάλια αρώματος που έφεραν την επωνυμία της εταιρίας του, αλλά ήταν απομιμήσεις!

Η υπηρεσία δίωξης οικονομικού εγκλήματος στο Σίμπιου κατέσχεσε το Νοέμβριο του 2009 ένα φορτηγό με αρώματα του Ζαν Πολ Γκοτιέ και του Ούγκο Μπος, η αξία των οποίων ξεπερνούσε τα δύο εκατ. ευρώ

Ειδικός εκτιμητής πιστοποίησε ότι τα συγκεκριμένα αρώματα ήταν απομιμήσεις και οι δύο μεγάλοι οίκοι υπέβαλαν μηνύσεις, ενώ ζήτησαν να καταστραφούν τα μπουκάλια με τα αρώματα.
Πηγη:sigmalive.com



Bookmark and Share

Νελ Ρόμπινσον

Νελ Ρόμπινσον


12 facts για το σέξι μελαχρινό μοντέλο με την εξωτική ομορφιά, Νελ Ρόμπινσον.

1. Γεννήθηκε στη Τζαμάικα.

2. Είναι 26 ετών.

3. Οι διαστάσεις της είναι 86-61-86.

4. Το όνομά της βγαίνει από το Τζανέλ.

5. Έχει ύψος 1.78.

6. Στον ελεύθερο της χρόνο παίζει πιάνο.

7. Τα μάτια της είναι πράσινα και τα μαλλιά της καστανά.

8. Τρελαίνεται για τον χορό.

9. Έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρίας εσωρούχων Gossard.

10. Το αγαπημένο σημείο του σώματος της είναι τα πόδια της.

11. Είναι το πρόσωπο του αρώματος της Jennifer Lopez.

12. Έχει φωτογραφηθεί για τα περιοδικά Arena και GQ.

πηγη:men24.gr



Bookmark and Share
Χάστε τα κιλά σας τρώγοντας το αγαπημένο σας...fast food

Χάστε τα κιλά σας τρώγοντας το αγαπημένο σας...fast food

Το σπιτικό junk food, είναι το ίδιο γευστικό και το κυριότερο με εκατοντάδες λιγότερες θερμίδες, σε σχέση με αυτά που σερβίρουν τα φαστ φουντ.

«Για πόσο καιρό μπορεί να ακολουθήσει κανείς μια αυστηρή δίαιτα με μοναδικές επιλογές το ψητό κρέας και τη σαλάτα;» Οι επιστήμονες παραδέχονται πως ο ουρανίσκος των ανθρώπων δεν αντέχει για πολύ τις άνοστες θυσίες που επιβάλλει η επιτακτική ανάγκη για απώλεια των «γιορτινών», περιττών κιλών. Επιμένουν ωστόσο, πως το σπιτικό junk food, είναι το ίδιο γευστικό και το κυριότερο με εκατοντάδες λιγότερες θερμίδες, σε σχέση με αυτά που σερβίρουν τα φαστ φουντ.

«Όταν ζούμε σε ένα περιβάλλον όπου συνεχώς βομβαρδιζόμαστε με μηνύματα που αφορούν νέα τρόφιμα, ολοένα πιο ελκυστικά στο μάτι, στη μύτη και στον ουρανίσκο μας, πόσο ρεαλιστικό μπορεί να είναι να ζητούμε από έναν άνθρωπό να ζήσει τρώγοντας για παράδειγμα, βραστό κοτόπουλο;», επισημαίνει ο διαιτολόγος - διατροφολόγος κ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου.

Μαγειρεύοντας όμως κανείς μόνος στο σπίτι ακόμη και «παχυντικά» πιάτα, όπως είναι για παράδειγμα οι τηγανιτές πατάτες, τότε μπορεί να γλιτώσει πολλές έξτρα θερμίδες. Η απόδειξη; Η θερμιδική ενέργεια ενός κομματιού έτοιμης πίτσας αγγίζει τις 500θερμίδες, ενώ της σπιτικής μόλις 300!

«Και οι δικαιολογίες του τύπου “δεν μπορώ να περιμένω μια ώρα έως ότου να ετοιμαστεί” δεν ισχύουν στην πράξη, αφού για την προετοιμασία της χρειάζονται περίπου 10 λεπτά, ενώ έως ότου να κάνει κανείς το βραδινό του μπάνιο έχει ψηθεί», προσθέτει ο κ. Παπαλαζάρου.

Μπορείτε επίσης να μειώσετε τις προσλαμβανόμενες θερμίδες στο διαιτολόγιό σας: «αντικαθιστώντας τα συμβατικά προϊόντα με τα αντίστοιχα λάιτ», τονίζει ο κ. Γρηγόρης Ρίσβας, διαιτολόγος-διατροφολόγος στη Μονάδα Διατροφής του Ανθρώπου, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου. Παραδείγματος χάριν εάν το αναψυκτικό είναι για κάποιον μια... αμαρτία την οποία δεν μπορεί να κόψει με τίποτα, δεν έχει παρά να το αντικαταστήσει με ένα αντίστοιχο αναψυκτικό χωρίς ζάχαρη. Με αυτόν τον τρόπο, και χωρίς καν να το καταλάβει, θα διώξει από τη ζωή του 139 θερμίδες.

Οι μειωμένες θερμίδες που προσλαμβάνει ο οργανισμός από το σπιτικό φαγητό, δεν είναι το μόνο κέρδος. «Η περιεκτικότητα των “σπιτικών” σε κορεσμένο λίπος και trans λιπαρά, τα οποία πολυάριθμες μελέτες κατατάσσουν μεταξύ των σημαντικότερων παραγόντων κινδύνου για εμφάνιση χρονίωννοσημάτων όπως είναι τα καρδιαγγειακά, είναι σημαντικά μικρότερη συγκρινόμενη με αυτήν των αγορασμένων. Δεδομένα πρόσφατης κλινικής δοκιμής δείχνουν πως όταν το 7% της ημερήσιας προσλαμβανόμενης ενέργειας από κορεσμένα λιπαρά αντικατασταθεί από μονοακόρεστα για περίοδο 7 εβδομάδων οδηγεί σε μείωση της κακής χοληστερόλης (LDL) και σε αύξηση της καλής χοληστερόλης (ΗDL) στο αίμα», λέει ο κ. Παπαλαζάρου, προσθέτοντας ότι τα χαμηλής ποιότητας σπορέλαια για το τηγάνισμα είναι εκείνα που κυρίως ευθύνονται για την ποιοτική υποβάθμιση των αγορασμένων φαστ φουντ.

Μαγειρέψτε...

... ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ

Θερμίδες που αποφεύγονται: 160

.... ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΟ

Θερμίδες που αποφεύγονται: 160

.... ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΙΤΣΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΠ’ ΕΞΩ

Θερμίδες που αποφεύγονται: 300

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΚΙΝΕΙΣΤΕ!

Οι ειδικοί έχουν επινοήσει εναλλακτικές λύσεις για αύξηση της σωματικής δραστηριότητας που είναι δυνατό να εφαρμοστούν ακόμη και τις πιο κουραστικές ημέρες, όταν ο φόρτος εργασίας είναι υπερβολικός και οι καθημερινές υποχρεώσεις τρέχουν χωρίς σταματημό.

«Για παράδειγμα, τις ώρες που μιλάμε στο τηλέφωνο αν φροντίζουμε να περπατάμε, αντί να καθόμαστε στην καρέκλα, τότε δαπανούμε ενέργεια. Οι θερμίδες που “καίμε” με αυτή την ήπια φυσική δραστηριότητα δεν είναι πολλές. Ώρα με την ώρα όμως, οι θερμίδες που καίγονται με απλούς τρόπους αθροίζονται και στο τέλος της ημέρας το κέρδος είναι σημαντικό», αναφέρει ο κ. Γρηγόρης Ρίσβας.

Πηγή:nutrimed.gr-women.gr.msn.com



Bookmark and Share

Tiffani Thiessen: Δεν αποκαλύπτει το φύλο του μωρού

Tiffani Thiessen: Δεν αποκαλύπτει το φύλο του μωρού



Σε λίγους μήνες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η Tiffani Thiessen και ο σύζυγός της Brady Smith περιμένουν με ανυπομονησία αυτή την στιγμή. Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Θα είναι μια νέα περιπέτεια! Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, και ο σύζυγός μου είναι πραγματικά ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να περιμένω να δω πώς πρόκειται να είναι σαν μπαμπάς».
Κλείνοντας την συνέντευξή της η ηθοποιός δεν θέλησε να αποκαλύψει το φύλο του παιδιού.

πηγη:gossip-tv.gr



Bookmark and Share

Αγνώριστος ο Antonio Banderas!

Αγνώριστος ο Antonio Banderas!

Φαίνεται πως η γενειάδα αποτελεί τη νέα τάση του Hollywood αφού ολοένα και περισσότεροι σταρ αλλάζουν την εμφάνισή τους κατ’ αυτόν τον τρόπο -όχι πάντα προς «όφελος» της γοητείας τους. Τελευταίος στη λίστα προστέθηκε ο γοητευτικός Antonio Banderas που έγινε σχεδόν αγνώριστος με τη γενειάδα που άφησε!

Ο Ισπανός ηθοποιός, που παραμένει ένας από τους πιο σέξι σταρ παρά το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα γίνει 50 ετών, άλλαξε εντελώς εμφάνιση, όχι όμως λόγω προσωπικού «θέλω», αλλά για τις ανάγκες της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Knockout». Την ταινία σκηνοθετεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Steven Soderbergh («Traffic», «Erin Brokovich», «Ocean’s Eleven», «Solaris») και συμπρωταγωνιστούν ο Ewan McGregor και ο Michael Douglas.

Τον Antonio θα τον δούμε επίσης στην τελευταία ταινία του Woody Allen, με τίτλο «You will meet a tall dark stranger», δίπλα στην Naomi Watts, τον Anthony Hopkins και τη Freida Pinto.
Πηγη:myself.gr



Bookmark and Share

Ποιος δημοσιογράφος τα βρήκε με την γυναίκα του;

Ποιος δημοσιογράφος τα βρήκε με την γυναίκα του;



Μπορεί να χώρισαν για λίγο οι δρόμοι τους αλλά η αγάπη δεν τελειώνει με έναν χωρισμό και έτσι εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι μαζί. Ο λόγος για τον Τέρενς Κουίκ και την επί 11 χρόνια σύζυγό του Άντα Γεροσιδέρη. “Με την Άντα είμαστε έντεκα χρόνια, είναι ένα σπουδαίο πρόσωπο στη ζωή μου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου με τον οποίο να αισθάνεσαι τον έρωτα, τη λατρεία, το δέσιμο, την κατανόηση” δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ και πρόσθεσε: “Η γυναίκα μου έρχεται και δένει στην ευτυχία μου, μαζί με τα παιδιά και τα δυο μου εγγόνια”. Ο δημοσιογράφος όχι μόνο είναι μαζί με τη σύζυγό του αλλά παραμένει ερωτευμένος. Μάλιστα θέλει να ταξιδέψει με την γυναίκα του σε όλο τον πλανήτη, και ανάμεσα στους προορισμούς που θέλουν να επισκεφτούν είναι η Κούβα και το Μεξικό.

Πηγή: Down Town



Bookmark and Share

Το τραγούδι της Rihanna για τον Chris Brown

Το τραγούδι της Rihanna για τον Chris Brown

Τους πρώτους μήνες κράτησε σιωπηλή στάση. Δεν έκανε καμία δήλωση και οι εμφανίσεις της ήταν ελάχιστες. Στη συνέχεια, αρκετούς μήνες αργότερα, μίλησε σε διάφορα έντυπα αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές -και πάλι, χωρίς να αποκαλύπτει ακριβώς τι νιώθει- και παρέπεμψε το κοινό της να ακούσει το νέο της δίσκο, «Rated R» για να καταλάβει τι συναισθήματα της έχει αφήσει ο περσινός ξυλοδαρμός της από τον πρώην σύντροφό της, Chris Brown.

Η 22χρονη Rihanna, ακριβώς ένα χρόνο μετά, μιλάει πιο ανοιχτά, αποκαλύπτοντας ότι το τραγούδι «Cold Case Love» είναι γραμμένο για εκείνον. Το τραγούδι, στο οποίο συνεργάζεται με τον Justin Timberlake, «είναι αυτό που όλοι ήθελαν να ακούσουν, όλα όσα δεν είπα τους τελευταίους 8 μήνες, αυτό που περιγράφει ακριβώς πώς ένιωθα για αυτή τη σχέση και πώς νιώθω τώρα». Αυτά ήταν τα λόγια της σε συνέντευξη που έδωσε στο CNN.
Κάποιοι από τους στίχους του κομματιού λένε τα εξής: «Η αγάπη σου παραβίαζε τον νόμο/ αλλά χρειαζόμουν έναν μάρτυρα/ διαλύθηκα και, ξέρεις/ αυτό που μου έκανες ήταν έγκλημα/ ανοίξαμε μία παγωμένη υπόθεση αγάπης/ και μας πήρε το καλύτερο κομμάτι μας». Είναι μάλλον σαφής η Rihanna...
Να σημειώσουμε, πάντως, ότι η pop star από τα Barbados έχει κάνει δυναμικό comeback, ενώ δηλώνει πλέον έτοιμη να βρει την πραγματική αγάπη, παρόλο που φήμες υποστηρίζουν ότι έχει σχέση με τον Matt Kemp. Στις 20 Φεβρουαρίου, μάλιστα, ανήμερα των γενεθλίων της, εκείνος της έκανε πάρτι-έκπληξη στο Φοίνιξ της Αριζόνα.
Πηγη:myself.gr



Bookmark and Share

Ευτυχία Φράγκου: Η TV star που είναι κόρη του Αρχηγού του ΓΕΣ

Ευτυχία Φράγκου: Η TV star που είναι κόρη του Αρχηγού του ΓΕΣ



Η Ευτυχία Φράγκου που παρουσιάζει την εκπομπή «Balkan Express» που προβάλλεται από την ΕΤ3 είναι κόρη του Αρχηγού του ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου και όπως η ίδια παραδέχεται, είναι η μεγάλη της αδυναμία. «Έχουμε σχέση αμοιβαίας λατρείας. Δεν είναι περίεργος και οπισθοδρομικός όπως μπορεί να πιστεύουν πολλοί επειδή υπάρχει ο μύθος για τους στρατιωτικούς. Δεν είναι καθόλου αυστηρός μαζί μου, αντιθέτως είναι ο πιο ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και γι' αυτό δεν είχε ποτέ πρόβλημα που ασχολήθηκα με την υποκριτική» δήλωσε η Ευτυχία η οποία από τότε που ασχολήθηκε με τα media, έχει αρχίσει να κατακτάει τη δική της θέση στον μαγικό κόσμο της δημοσιότητας. Η Ευτυχία ξεκίνησε την καριέρα της από το ραδιόφωνο το 2008 όταν γύρισε από τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. Από ραδιοφωνική παραγωγός στο πολιτιστικό ραδιόφωνο της ΕΤ3, ύστερα από δοκιμαστικό κέρδισε τη θέση της παρουσιάστριας στο «Balkan Express», μια εκπομπή που ανακαλύπτει τα Βαλκάνια. Σήμερα, Κυριακή, η Ευτυχία θα βρεθεί για τελευταία φορά στο «τιμόνι» της εκπομπής, κάτι που δεν μπορεί παρά να την συγκινεί. Η ίδια λέει: «Τα Βαλκάνια είναι ένα προορισμός άγνωστος, αλλά μαγικός. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, γιατί για καταλάβεις ποια είναι η Ελλάδα πρέπει να δεις τα Βαλκάνια».

Πηγή: Real


Bookmark and Share

Τι είπε o Θάνος Μικρούτσικος για τα talent shows;

Τι είπε o Θάνος Μικρούτσικος για τα talent shows;


«Τα παιδιά των talent shows, λειτουργούν επιφανειακά, σε ένα κόσμο lifestyle» Ο Θάνος Μικρούτσικος σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για όλους και για όλα, αλλά βασικά στο στόχαστρό του έβαλε τα talent shows. «Υπάρχουν παιδιά που έχω δει κατά καιρούς τα οποία έχουν καλή φωνή», δήλωσε, «όμως δεν φτάνει μόνο αυτό, για εμένα μετράει η συνολική χειρονομία του καλλιτέχνη. Τα παιδιά αυτά λειτουργούν επιφανειακά ακόμα και τα παιδιά που έχουν μια καλή φωνή. Λειτουργούν σε ένα κόσμο life style. Για παράδειγμα ο μέσος όρος των Ελλήνων είναι αυτός που έχει εξοχικό στη Μύκονο ή αυτός που βγαίνει πιασμένος χέρι χέρι με μια κοπέλα μοντέλο»;

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης, ήταν καταπέλτης αφού ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συμβαίνουν στη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα. «Το life style είναι η πλαστή πραγματικότητα, που το πλασάρουν σε μια εποχή τρομερής ανεργίας και προσπάθεια επιβίωσης, που μέσω της τηλεόρασης λένε στον καθένα από εμάς ξεχωριστά, δείτε την ‘τύπισσα’ που βγαίνει από την πισίνα και τον ‘τύπο’ που καπνίζει το πανάκριβο πούρο του».
Έμπειρος και ολιγομίλητος, ο Θάνος Μικρούτσικος, αυτή τη φορά είχε να πει πολλά. «Η τηλεόραση, μας κλείνει το μάτι και προσπαθεί να μας πείσει ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να ζήσει αυτή τη ζωή».
«Η τέχνη μπορεί να μην αλλάζει τον κόσμο αλλά η δική τους τέχνη διευκολύνει στο να υπάρχει αυτός ο κόσμος», δήλωσε κλείνοντας, σε μια ακόμα σκληρή συνέντευξη, από εκείνες που μας έχει συνηθίσει.
πηγη:myself.gr

Bookmark and Share

Η πρώτη εικόνα από τους νέους Gorillaz!

Η πρώτη εικόνα από τους νέους Gorillaz!


Οι Gorillaz αποκάλυψαν την πρώτη εικόνα από το comeback video clip τους!
To film για το νέο τους single 'Stylo' είναι δημιουργία του Jamie Hewlett και πρόκειται να εμφανιστει για πρώτη φορά στο YouTube στις 2 Μαρτίου.
Στο video βλέπουμε τον Murdoc να αποδρά από την πόλη στο αυτοκίνητό του με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ και φθάνουν στο 'Plastic Beach', που είναι και ο τίτλος του νέου άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου.
πηγη:e-go.gr

Bookmark and Share

Ο Zach Galifianakis θέλει να σας... εξορκίσει

Ο Zach Galifianakis θέλει να σας... εξορκίσει

Στιγμή δεν έχει κάτσει από τον περασμένο Ιούλιο ο κωμικός Zach Galifianakis, όταν το όνομά του έκανε το γύρο του κόσμου λόγω του «Hangover», αφού οι προτάσεις για ταινίες και εμφανίσεις σε εκπομπές πέφτουν βροχή. Τώρα τελευταία αποφάσισε να γίνει... εξορκιστής!

Το όνομά του συνδέθηκε με το project «Miracle Workers» (που σημαίνει ότι έχει συμφωνήσει αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα), μια κωμωδία που ετοιμάζει ο παραγωγός Michael Aguiler («Ο Πληροφοριοδότης», «Constantine»). Αν και είναι λίγο νωρίς ακόμα, ο Aguiler δήλωσε ότι το σενάριο βρίσκεται σε καλό δρόμο και σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και τον σκηνοθέτη της ταινίας.

Το «Miracle Workers» (ή «Θαυματοποιοί», όπως θα μπορούσε να μεταφραστεί) θα αφηγείται τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες δύο φίλων κομπιναδόρων, οι οποίοι πείθουν τα θύματά τους ότι χρειάζονται... εξορκισμό και προσφέρονται, με το αζημίωτο φυσικά, να τους βοηθήσουν ν’ απαλλαγούν από τις μεταφυσικές οντότητες που τους ταλαιπωρούν. Η κομπίνα δείχνει να δουλεύει αρκετά καλά μέχρι που οι δυο απατεώνες θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν πάρα πολύ κακό πραγματικό δαίμονα!

Το σενάριο ακούγεται ενδιαφέρον και με το ταλέντο του Galifianakis σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια καλή κωμωδία. Θα σας κρατάμε ενήμερους για ό,τι νεότερο.
Πηγη:nooz.gr



Bookmark and Share

Μυστικά της Εδέμ: Επανασύνδεση Μάνου - Εύας

Μυστικά της Εδέμ: Επανασύνδεση Μάνου - Εύας

Μέχρι 46,8% στο τελευταίο τέταρτο έκανε το επεισόδιο της Παρασκευής στα «Μυστικά της Εδέμ», όπου είχαμε τον σπαρακτικό αποχαιρετισμό της Νόρας και του Λουκά. Το σήριαλ της Ελενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση, αν και χάνει στην τηλεθέαση του εσωτερικού ανταγωνισμού από το σήριαλ που προηγείται επίσης στο Mega, την «Ζωή της άλλης», εξακολουθεί να επιτυγχάνει σαρωτικά ποσοστά και να δίνει υψηλότατο lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ήδη οι δύο σεναριογράφοι της «Εδέμ» επεξεργάζονται τα επόμενα επεισόδια του σήριαλ, με εντυπωσιακές ανατροπές. Αν και είχε ακουστεί ότι η Εύα θα έχανε το παιδί, τελικά βολεύει σεναριακά η εγκυμοσύνη της να προχωρήσει κανονικότατα και η Εύα να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο Στέφανος θα πετάξει από τη χαρά του, ωστόσο ένα περίεργο τηλεφώνημά του με την Μελίτα θα προκαλέσει νέο επεισόδιο στην σχέση του με την Εύα.

«Οντως η αρχική σκέψη μας ήταν να χάσει η Εύα το παιδί σε ένα αυτοκινητικό που θα πάθαινε. Στη... διαδρομή, όμως, αλλάξαμε γνώμη και αποφασίσαμε ότι δεν θα το χάσει, γιατί δεν μας βοηθάει δραματουργικά. Ενα παιδί πάντα δίνει… ψωμί σε έναν σεναριογράφο! Η Εύα λοιπόν δεν θα αποβάλει. Θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Στέφανου, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα είναι μαζί του για πάντα...», αποκάλυψε η Ελενα Ακρίτα στο «TV Ζάπινγκ».

Παράλληλα, η σεναριογράφος αποκαλύπτει ότι θα έχουμε επανασύνδεση Μάνου-Εύας. Σε σχετική ερώτηση αν πράγματι θα συμβεί αυτό, απαντά: «Με τόσο μεγάλο έρωτα, νομίζω... ναι, αλλά δεν ξέρω το πότε. Μη μου… βιάζεστε πολύ!Εχουμε μπροστά μας τέσσερις μήνες και μία ολόκληρη χρονιά. Χαλαρώστε και όλα θα συμβούν!».
Πηγη:madata.gr





Bookmark and Share

Ατλάντικ: Επικεντρώνονται στα του... οίκου τους

Ατλάντικ: Επικεντρώνονται στα του... οίκου τους



Η είδηση της συγχώνευσης των Dia με τα Carrefour προκάλεσε εντύπωση στην αγορά όμως η διοίκηση των Ατλάντικ δηλώνει πως το ενδιαφέρον της είναι στραμμένο στα του... οίκου της. Χαρακτηριστικά τονίζει “Το deal της συγχώνευσης των Dia με τα Carrefour είναι μια μεγάλη επιχειρηματική κίνηση αφού δημιουργείται μια αλυσίδα με τεράστιο εύρος αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα καταστήματα και να διαμορφώσουμε πλήρη εικόνα. Η δική μας τακτική είναι να επικεντρωθούμε στα του... οίκου μας. Επενδύουμε στην ανανέωση των καταστημάτων μας, που φιλοδοξούμε ότι θα φέρουν περισσότερους πελάτες.” Η μείωση της αγοραστικής δύναμης πάντως έχει σοβαρές επιπτώσεις στον κλάδο των super market καθώς οι καταναλωτές περιορίζουν τις αγορές τους και οι εταιρείες κάνουν ό,τι μπορούν για να βγουν από την κρίση.

πηγη:gossip-tv.gr




Bookmark and Share

Health for All: Ιατρικές ειδήσεις και οι προεκτάσεις τους στη ζωή μας

Health for All: Ιατρικές ειδήσεις και οι προεκτάσεις τους στη ζωή μας


Το κάπνισμα μολύνει ρούχα και επιφάνειες

Ο καπνός του τσιγάρου αυτών που κάπνισαν, ακόμα και πριν από πολλές μέρες, αφήνει καρκινογόνες τοξίνες πάνω στα ρούχα και τις άλλες επιφάνειες σε ένα δωμάτιο σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Έτσι ακόμη και οι παθητικοί καπνιστές μπορεί να μεταφέρουν και να απορροφήσουν τις ουσίες αυτές, αγγίζοντας αντικείμενα, όπου επικάθισε ο καπνός του τσιγάρου.

Η μελέτη έγινε από επιστήμονες του Εθνικού Εργαστηρίου Λόρενς Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας. Οι ερευνητές διαπίστωσαν -για πρώτη φορά- ότι οι καρκινογόνες ουσίες νιτροσαμίνες, που σχετίζονται με τον καπνό, αναμιγνύονται με τη σκόνη και στη συνέχεια προσκολλώνται σε πολλές επιφάνειες και στα δάχτυλά μας.

Τα μικρά παιδιά και τα νήπια είναι πιο πιθανό να τις απορροφήσουν βάζοντας τα χέρια τους στο στόμα ή γλύφοντας μια επιφάνεια αλλά ο κίνδυνος αφορά γενικότερα τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά.

«Τα ευρήματά μας αυξάνουν την ανησυχία για την έκθεση στα υπολείμματα του καπνού, που έχει αποκληθεί πρόσφατα ‘’κάπνισμα από τρίτο χέρι’’», δήλωσαν οι ερευνητές και πρότειναν καλό καθάρισμα στους χώρους των καπνιζόντων, ώστε να απομακρύνονται οι επιβλαβείς χημικές ουσίες, που αφήνει το τσιγάρο.

Όσοι έχουν ‘’βαρεθεί’’ τη ζωή τους, κινδυνεύουν να πεθάνουν πιο νέοι

Η φράση ‘’βαριέμαι του θανατά’’ αποδεικνύεται τελικά σοφή, αφού μια νέα βρετανική έρευνα αποδεικνύει ότι όσοι βαριούνται τη ζωή τους, είναι πιθανότερο να πεθάνουν πιο νέοι.

Οι ερευνητές του Τμήματος Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας του University College του Λονδίνου διαπίστωσαν ότι όσοι παραπονιούνται για υπερβολική βαρεμάρα στην προσωπική τους ζωή, διατρέχουν διπλάσιο κίνδυνο να πεθάνουν από την καρδιά τους ή από εγκεφαλικό, σε σχέση με όσους απολαμβάνουν την ζωή τους.

Η έρευνα έγινε σε δείγμα περισσότερων από 7.500 δημοσίων υπαλλήλων ηλικίας 35 - 55 ετών για διάστημα 25 ετών. Όσοι δήλωσαν ότι βαριούνταν, ήταν πιθανότερο σε ποσοστό 40% να έχουν πεθάνει έως το τέλος της μελέτης.

Οι βαριεστημένοι είναι επίσης πιο πιθανό να αποκτούν ανθυγιεινές συνήθειες, όπως το αλκοόλ και το κάπνισμα, που κόβουν χρόνια ζωής.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι περίπου ένα στα δέκα άτομα βαριέται πολύ, ενώ το ποσοστό των γυναικών που βαριούνταν, ήταν υπερδιπλάσιο από αυτό των ανδρών. Οι νεότερης ηλικίας και όσοι είχαν πιο ‘’ταπεινές’’ δουλειές, ήταν επίσης πιο επιρρεπείς στη βαρεμάρα.

Η δυνατή μουσική συνδέεται με έντονους πονοκεφάλους

Αν θέλετε να νιώσετε έναν πονοκέφαλο σα σφυροκόπημα –που δεν το νομίζουμε-, απλά δυναμώστε τη μουσική για 1-2 ώρες.

Μια νέα μελέτη με αντικείμενο τη σχέση μεταξύ των ηλεκτρονικών μέσων και της εκδήλωσης πονοκεφάλων σε εφήβους αποκάλυψε ότι η δυνατή μουσική ήταν ο μόνος σίγουρος νικητής. Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά μέσα αποδείχτηκε ότι δεν συνδέονται με πονοκεφάλους, όπως δήλωσαν οι ερευνητές.

Η έρευνα που έγινε σε 1.025 εφήβους ηλικίας 13-17 ετών δεν διαπίστωσε κάποια συσχέτιση της χρήσης ηλεκτρονικών παιγνιδιών, κινητών τηλεφώνων ή τηλεόρασης και της εμφάνισης πονοκεφάλων ή ημικρανιών.

Ωστόσο 1 ή 2 ώρες έκθεσης σε δυνατή μουσική καθημερινά συσχετίστηκαν με σφοδρούς πονοκεφάλους.

Τα παιδιά ‘’κολλημένα’’ με την τηλεόραση, το internet και το κινητό


Τα παιδιά ηλικίας 8 – 18 ετών αφιερώνουν κατά μέσο όρο 8 ώρες καθημερινά σε διάφορες μορφές των μέσων ενημέρωσης σύμφωνα με μια νέα μελέτη του Kaiser Family Foundation.

Εκτός από το γεγονός ότι περνούν πολλές ώρες μπροστά στην τηλεόραση, τα παιδιά ολοένα και περισσότερο ξοδεύουν το χρόνο τους στέλνοντας γραπτά μηνύματα και μιλώντας στο κινητό.

Οι αριθμοί είναι ιδιαίτερα υψηλοί σε Αφρική και Αμερική. Το 2005 ο μέσος χρόνος που αφιέρωναν τα παιδιά σε αυτές τις ενασχολήσεις ήταν 2 ώρες λιγότερο, δηλαδή 6 ώρες.

Το στρες προκαλεί πόνους

Το συνεχές στρες για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει φυσική δυσανεξία στο στομάχι ή στα έντερα και πόνους στην πλάτη, άσθμα, ερεθισμούς στο δέρμα και πονοκεφάλους σύμφωνα με ανακοίνωση της επαγγελματικής ένωσης Γερμανών ψυχιάτρων.

Εφόσον δεν υπάρχει κάποια νοσογόνος αιτία για το πρόβλημα, οι ασθενείς θα πρέπει να εντοπίσουν τί είναι αυτό που τους δημιουργεί τόσο έντονη πίεση στην καθημερινότητά τους και τί μπορούν να κάνουν για να αλλάξουν την κατάσταση. Σε περίπτωση που αυτό από μόνο του δεν μπορεί να βοηθήσει, η ψυχοθεραπεία ίσως είναι μια λύση.

Το στρες μπορεί να είναι η συνέπεια πολλαπλών επαγγελματικών απαιτήσεων ή ρήξεων με συναδέλφους ή προϊσταμένους ή να προέρχεται από προβληματικές διαπροσωπικές σχέσεις.

Στοιχεία καταδεικνύουν ότι τουλάχιστον ένα στα τρία άτομα έχει επισκεφτεί γιατρό με κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, που οφείλονται σε ψυχοσωματικές παθήσεις.

πηγη:men24.gr



Bookmark and Share

Πόσες ώρες κοιμάται το παιδί σας κάθε νύχτα; Κίνδυνοι

Πόσες ώρες κοιμάται το παιδί σας κάθε νύχτα; Κίνδυνοι

Πόσες ώρες κοιμάται το παιδί σας κάθε νύχτα; Οσες και αν αναφέρετε, κατά πάσα πιθανότητα είναι λιγότερες απ’ όσες κοιμόσασταν εσείς όταν ήσασταν παιδί. Και μπορεί αυτό να μην ακούγεται τόσο σοβαρό, ωστόσο, οι ειδικοί ύπνου που έχουν κάνει μετρήσεις για την επίδραση της έλλειψης ύπνου στα παιδιά δεν έχουν την ίδια άποψη.

Επειδή ο εγκέφαλος των παιδιών είναι στην ουσία ένα «έργο σε εξέλιξη» μέχρι την ηλικία των 21 ετών, έργο που συντελείται ως επί το πλείστον όταν αυτά κοιμούνται, έστω και μία χαμένη ώρα ύπνου φαίνεται να έχει πολύ σοβαρότερη επίδραση στα παιδιά απ' ό,τι έχει στους ενήλικες, ο εγκέφαλος των οποίων είναι διαμορφωμένος. Η έκπληξη δεν είναι ότι ο ύπνος έχει σημασία, αλλά το πόσο μεγάλη σημασία έχει όχι μόνο στην επίδοση στο σχολείο και την ψυχολογική σταθερότητα, αλλά και σε άλλες πτυχές που δεν συνδέονται εμφανώς με τον ύπνο, όπως η επιδημία παχυσαρκίας και η αύξηση των κρουσμάτων διαταραχής ελλειμματικής προσοχής.

Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα προβλήματα ύπνου κατά τη διάρκεια της ηλικίας διαμόρφωσης του εγκεφάλου μπορεί να προκαλέσουν μόνιμες αλλαγές στη δομή του, ενώ δεν αποκλείεται πολλά χαρακτηριστικά της εφηβείας, όπως η κυκλοθυμία και η κατάθλιψη, να είναι συμπτώματα της χρόνιας έλλειψης ύπνου. Τα κουρασμένα παιδιά δεν μπορούν να θυμηθούν αυτά που μόλις έμαθαν, γιατί τα εγκεφαλικά τους κύτταρα χάνουν την πλαστικότητά τους και είναι ανίκανα να διαμορφώσουν νέες συνάψεις που είναι αναγκαίες για την κωδικοποίηση της μνήμης.

Επιπλέον, η απώλεια ύπνου ακυρώνει την ικανότητα του σώματος να αποβάλει τη γλυκόζη από την κυκλοφορία του αίματος. Οταν δεν είναι εφικτό αυτό, ένα μέρος του εγκεφάλου επιβαρύνεται περισσότερο από τα υπόλοιπα. Είναι ο προμετωπιαίος φλοιός που είναι υπεύθυνος για την «ενορχήστρωση» των σκέψεων για την επίτευξη ενός στόχου, αλλά και για τη συναίσθηση των συνεπειών των πράξεων. Αυτοί οι μηχανισμοί όταν δεν λειτουργούν σωστά μειώνουν την ικανότητα του παιδιού να μάθει. Επιπλέον, η έλλειψη ύπνου πλήττει περισσότερο τον ιππόκαμπο, οπότε τα παιδιά αυτά δεν μπορούν να ανασύρουν τις ευχάριστες αναμνήσεις, ενώ αντίθετα, θυμούνται πολύ καλά τα δυσάρεστα.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη σχέση της έλλειψης ύπνου με την παχυσαρκία, πριν από πέντε χρόνια, η δρ Ιβ Βαν Κάουτερ ανακάλυψε μια «νευροενδοκρινολογική σύζευξη» μεταξύ τους. Η έλλειψη ύπνου αυξάνει την γκρελίνη, η οποία χαρακτηρίζεται ορμόνη της όρεξης, και μειώνει τη λεπτίνη, η οποία καταστέλλει την πείνα. Επίσης, αυξάνει την ορμόνη του στρες κορτιζόνη, η οποία ενεργοποιεί το σώμα να δημιουργήσει λίπος. Επίσης, διακόπτεται η παραγωγή της αυξητικής ορμόνης, η οποία εκκρίνεται στην έναρξη του ύπνου και είναι σημαντική για τη διάσπαση του λίπους. Εξάλλου, όλες οι έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά που κοιμούνται λιγότερο είναι πιο παχύσαρκα από αυτά που κοιμούνται αρκετά.
Πηγη:madata.gr



Bookmark and Share

Ελευθερία Ελευθερίου: “Η πρόταση από τον Σάκη τα άλλαξε όλα”

Ελευθερία Ελευθερίου: “Η πρόταση από τον Σάκη τα άλλαξε όλα”



Η Ελευθερία Ελευθερίου μετά τον αποκλεισμό του τραγουδιού της από τη Eurovision μιλά για το X-Factor και τα επαγγελματικά της σχέδια. “Εκεί που ήμουν στεναχωρημένη, ήρθε αυτή η πρόταση και τα άλλαξε όλα. Ένιωσα πολύ όμορφα που σχεδόν δεν πίστευα στα αυτιά μου. Επί της ουσίας συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί αργότερα όταν μίλησα με το Σάκη και με ρώτησε αν αποδέχομαι την πρόταση” δήλωσε η τραγουδίστρια και συνέχισε αναφερόμενη στους κριτές του παιχνιδιού όπου συμμετείχε: “Ο Νίκος Μουρατίδης είναι άνθρωπος με χιούμορ, με καλή διάθεση, ερχόταν στα καμαρίνια, μας φωτογράφιζε, μας εμψύχωνε. Η κυρία Γκαγκάκη είναι η Lady Gaga. Κυρία με τα όλα της με Κ κεφαλαίο. Ο Γιώργος Λεβέντης είναι άνθρωπος με λαμπερή ματιά, που εκπέμπει καλοσύνη και συναισθηματική γενναιοδωρία. Ο Γιώργος Θεοφάνους με βοήθησε πάρα πολύ στην προετοιμασία μου για κάθε live. Με προπονούσε σωστά και επειδή καταλάβαινε ότι σε κάποιες φάσεις δεν έδινα το σύνολο των δυνατοτήτων μου με παρακινούσε.” Όσο για τα επαγγελματικά της βήματα η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε: “Με περιμένει πολλή δουλειά για την ολοκλήρωση της ηχογράφησης του πρώτου μου CD single.”

Πηγή: Espresso



Bookmark and Share