Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Και άλλη βράβευση για την Κate Winslet.

Και άλλη βράβευση για την Κate Winslet.


Συλλογή από βραβεία κάνει η Kate Winslet την χρονιά που φεύγει….

Ύστερα από την συλλογή Oscar και την υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες, ήρθε η στιγμή για το επόμενο βραβείο.



Η δημοφιλής τραγουδίστρια μετά από δημοσκόπηση που έγινε βρίσκεται στη λίστα των 12 γυναικών με την καλύτερη σιλουέτα.

Η έρευνα των 2000 ανδρών και γυναικών, διεξήχθη από την Παγκόσμια εταιρία αδυνατίσματος, και ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες βρίσκονταν οι Kate Moss, Halle Berry και Beyonce.
Πηγη:zougla



Bookmark and Share

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ.


Αυτοί είναι οι αριθμοί του πρωτοχρονιάτικου κρατικού λαχείου, εμείς απλά ελπίζουμε να είστε εσείς οι τυχεροί!

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΕΡΔΩΝ
ΚΛΗΡΩΣΗ της 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009





































































Επίσης κερδίζουν από 100 € όλα τα γραμμάτια των οποίων τα τέσσερα τελευταία ψηφία είναι: 9271, 9273, 9274 και 9275, ενώ από 8 € κερδίζουν όλα τα γραμμάτια των οποίων ο αριθμός λήγει σε: 71, 72, 73, 74 και 75. Σε περίπτωση πολλαπλού κέρδους καταβάλλεται το μεγαλύτερο. Η πληρωμή των παραπάνω κερδών θα αρχίσει τη Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010. Τα κέρδη θα πληρώνονται έως την 30ή Απριλίου 2010.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κέρδη πάνω από 100 ΕΥΡΩ φορολογούνται με 10%.



Bookmark and Share

Του έτους τα περίεργα!

Του έτους τα περίεργα!


Από τη γερμανική πόλη που άθελά της έβαλε διαφήμιση πορνογραφίας στο site της μέχρι τον Αμερικανό που διέκοψε τον γάμο του για να αναβαθμίσει το Facebook και Twitter του και την... προκλητική εμφάνιση της μαμάς Σίμπσον στο Playboy, ο κόσμος ήταν γεμάτος από περίεργες ιστορίες το 2009.

Πολλές από τις περίεργες ιστορίες που ακούστηκαν φέτος, ήταν συσχετισμένες με κάποιο από τα κοινωνικά δίκτυα όπως τα Facebook και Twitter.

Ο Ντάνα Χάνα, διέκοψε τον ίδιο του το γάμο για να βγάλει το κινητό του τηλέφωνο και να αναβαθμίσει την προσωπική του κατάσταση σε «παντρεμένος» στο Facebook και στο Tweeter. Στη συνέχει έδωσε στη γυναίκα του το κινητό του για να κάνει το ίδιο, έτσι ώστε να σπάσουν το ρεκόρ της γρηγορότερης αλλαγής «προσωπικής κατάστασης».

Δύο απρόσκλητοι επισκέπτες κατάφεραν να μπουν στο Λευκό Οίκο και να το παινευτούν στο Facebook και ο κόσμος πίστεψε ότι ένα εξάχρονο παιδί έκανε βόλτες μέσα σε ένα μπαλόνι με ήλιο.


Βρετανικές οργανώσεις ζήτησαν από τους γιατρούς να αγνοούν ερωτικές προσκλήσεις στα κοινωνικά δίκτυα γιατί ενδέχεται να προέρχονται από ασθενείς.

Tο Ανώτατο Βρετανικό Δικαστήριο έδωσε την πρώτη δικαστική απόφαση μέσω Twitter.

Σε Ολλανδούς νομοθέτες ζητήθηκε να μην ανανεώνουν το twitter τους στο κοινοβούλιο.

Στον Καναδά, βουλευτής έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη για προσβολή ενός αντιπάλου στο Twitter.

Ουαλή μητέρα τεσσάρων παιδιών δολοφονήθηκε από το σύντροφό της, λίγες μέρες αφού άλλαξε την «προσωπική της κατάσταση» στο Facebook, από «παντρεμένη» σε «ελεύθερη».

Καμερουνέζος καταζητούμενος από τις αμερικανικές αρχές για τραπεζική απάτη, συνελήφθη επειδή αποκάλυψε την κρυψώνα του στο Facebook.

Το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ έστειλε μηνύματα σε Ιρακινούς πρόσφυγες στη Συρία, έτσι ώστε να μπορέσουν να εξαγοράσουν εικονικά κουπόνια για τρόφιμα σε τοπικά καταστήματα.

Έρευνα των ΗΠΑ διαπίστωσε ότι ένας στους πέντε οδηγούς διαβάζει ή στέλνει μηνύματα κειμένου την ώρα της οδήγησης.

Η γρίπη των χοίρων ήταν άλλη μία πρόκληση για παράξενες ιστορίες.

Στην Αίγυπτο, σφαγιάστηκαν χιλιάδες χοίροι, ακόμη και αν τα Ηνωμένα Έθνη δήλωσαν ότι η μαζική σφαγή ήταν ένα «πραγματικό λάθος», διότι ο ιός δεν βρέθηκε σε χοίρους.

Ρώσοι οπαδοί ποδοσφαίρου είχαν την εντολή να πίνουν ουίσκι σε ταξίδι τους στην Ουαλία για προκριματικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με σκοπό να προστατευτούν από τον H1N1.

Στην Ιαπωνία, οι υποψήφιοι βουλευτές σταμάτησαν τη χειραψία.

Στην Ιταλία, ένας εφευρέτης επινόησε μηχανισμό με αυτόματο ψεκαστήρα για αγίασμα στις εκκλησίες.

Βρετανός ληστής έστειλε σε εφημερίδα φωτογραφία του γιατί δεν του άρεσε αυτή που δημοσίευε η αστυνομία στους καταζητούμενους.

Στις ΗΠΑ, δύο πιλότοι ξέχασαν να προσγειωθούν και πέρασαν τον προορισμό τους για 150 μίλια, επειδή συζητούσαν την ώρα της πτήσης.

Σαουδαραβικό διαστήριο καταδίκασε άντρα σε πέντε χρόνια φυλάκισης και 1.000 μαστιγώματα, επειδή καυχήθηκε τα σεξουαλικά του κατορθώματα στην τηλεόραση.

Η κλιματική αλλαγή ήταν ένα επίσης μεγάλο θέμα για το 2009.

Για την εξοικονόμηση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας στη Βενεζουέλα, ο πρόεδρος, Ούγκο Τσάβες κάλεσε τον κόσμο να σταματήσει να τραγουδάει στο ντους.

Δημοσίευμα των Financial Times υποστήριξε ότι οι αξιωματούχοι που μετέχουν στις διαπραγματεύσεις για την κλιματική διάσκεψη της Κοπεγχάγης, επικοινωνούν μεταξύ τους, ανταλλάσσουν απόψεις και επιλύουν προβλήματα μέσω Facebook.

Η Μαρτζ Σίμπσον -της γνωστής οικογένειας καρτούν- εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Playboy.
Πηγη:enet






Bookmark and Share

Θα χορέψει η Μανωλίδου;

Θα χορέψει η Μανωλίδου;


Στην τελική ευθεία μπαίνει όπως όλα δείχνουν το τηλεπαιχνίδι ''Dancing with stars'' στον ΑΝΤ1, το οποίο προορίζεται για τις αρχές του Φεβρουαρίου, με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου. Οι σχέσεις καναλιού και παρουσιάστριας φημολογείται ότι έχουν αποκατασταθεί πλήρως και ήδη στήνεται η παραγωγή στα πρότυπα της αντίστοιχης του εξωτερικού, που εξακολουθεί να έχει επιτυχημένη πορεία.

Το παιχνίδι ''βάζει'' επώνυμους και εκπροσώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο να δοκιμάζουν τις χορευτικές τους ικανότητες.
Για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν – γιατί δεν ''το 'χουν όλοι αυτό με το χορό- μπορούν να κάνουν μέχρι και δύο μήνες πρόβες...
Πηγη:tvzapping





Bookmark and Share

Αρκετά πιο φανατικές οι γυναίκες gamers.

Αρκετά πιο φανατικές οι γυναίκες gamers.

















Να και κάτι που δεν περιμέναμε να το ακούσουμε.

Μία νέα έρευνα του Καθηγητή Dmitri Williams στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια αποκαλύπτει πως οι γυναίκες που είναι φανατικές με το gaming, είναι αρκετά πιο hardcore παίκτες από τους άντρες.

Στην έρευνα αυτή (που δημοσιεύεται εδώ http://dmitriwilliams.com/LFGpaperfinal.pdf), αποκαλύπτονται οι συνήθειες των gamers στο δημοφιλές MMORPG Everquest II.

Το δείγμα είναι αρκετά μεγάλο και αποτελείται από 7.000 χρήστες που συνδέθηκαν στους servers του παιχνιδιού. Ο μέσος όρος ηλικίας έφτανε τα 31 χρόνια και αυτό που βγήκε ως συμπέρασμα από τα στοιχεία είναι ότι οι γυναίκες παίκτριες ξόδευαν 57 ώρες την εβδομάδα στο παιχνίδι, την ώρα που οι άντρες μετά βίας έφταναν τις 51.

Άλλο ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα της έρευνας είναι πως ήταν περισσότερες οι γυναίκες που δήλωσαν πως έχουν πει ψέματα στο σύντροφό τους για το πόσες ώρες έχουν ασχοληθεί με ένα videogame.
Πηγη:nooz



Bookmark and Share

Νέο ρεκόρ για την 20th Century Fox το 2009.

Νέο ρεκόρ για την 20th Century Fox το 2009.


Ενώ το 2009 ετοιμάζεται να φύγει, τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο κάνουν τους απολογισμούς τους για εγχώρια και διεθνή έσοδα. Η 20th Century Fox αποδεικνύεται ο αδιαμφισβήτητος θριαμβευτής, σπάζοντας το ρεκόρ στο διεθνές Box Office με εισπράξεις 2,26 δις δολαρίων.

Το προηγούμενο ρεκόρ των 2,24 δις κρατούσε η Warner Bros. από το 2007, η οποία για φέτος πρέπει να αρκεστεί στην τρίτη θέση με 1,85 δις σε εισπράξεις, μία θέση πιο πίσω από τη δεύτερη Sony η οποία κατάφερε, έστω και οριακά, να ξεπεράσει τα 2 δις.

Τρία είναι τα δυνατά “χαρτιά” της Fox που κατάφεραν να τη φέρουν στην πρώτη θέση, ένα από την καλοκαιρινή περίοδο και δύο από την προ-χριστουγεννιάτικη περίοδο. Το πρώτο είναι το 3D animation «Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs», η τρίτη ταινία της επιτυχημένης σειράς που βγήκε στις αίθουσες τον περασμένο Ιούλιο και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 687 εκ. δολάρια στο διεθνές Box Office, φτάνοντας το σύνολο εισπράξεων της ταινίας (μαζί με τις εισπράξεις επί αμερικανικού εδάφους) στα 884 εκατομμύρια!

Το δεύτερο είναι το «Avatar» του James Cameron, το οποίο μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 403 εκ. δολάρια σε διεθνείς εισπράξεις, ποσό διπλάσιο από αυτό που συγκέντρωσε στην αμερικάνικη αγορά (212 εκ.), και άκρως εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς ότι η ταινία βγήκε στις αίθουσες πάρα πολύ πρόσφατα, την τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Τέλος, άλλη μια “δεκεμβριάτικη” ταινία, η συνέχεια των περιπετειών του σκίουρου Alvin και της παρέας του, «Alvin And The Chipmunks: The Squeakquel», άνοιξε εντυπωσιακά με 36,5 εκ. δολάρια σε εισπράξεις από τις διεθνείς αγορές, έναντι των 75,5 εκ. που έχει συγκεντρώσει στις ΗΠΑ μέχρι στιγμής, κάτι όμως το οποίο ήταν αναμενόμενο δεδομένης της μεγάλης επιτυχίας της πρώτης ταινίας που δεν αντικατοπρίστηκε διεθνώς.
Πηγη:nooz



Bookmark and Share

Έξαλλα τα πεθερικά με τη Σιένα Μίλερ!

Έξαλλα τα πεθερικά με τη Σιένα Μίλερ!







Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα αποδεικνύοντας την επανσύνδεση του ζεύγους Τζουντ Λόου (Jude Law) και Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) έχουν βυθίσει σε απελπισία τους γονείς του ηθοποιού, που πιστεύουν ότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούν να μαζεύουν τα κομμάτια του γιου τους για ακόμη μια φορά.
Βέβαια, ο ίδιος ο Λόου δεν δίνει δεκάρα για το τι σκέφτονται οι γονείς του και μάλιστα αποφάσισε να περάσει τις Γιορτές με τη Σιένα στα νησιά Μπαρμπάντος παίρνοντας μαζί και τα παιδιά του, τα οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την πρώην σύζυγο του, Σάντι Φροστ (Sadie Frost).

Ο πρώτος γύρος της σχέσης του με τη Μίλερ έληξε με ποταμούς δακρύων πριν τέσσερα χρόνια, όταν εκείνη διέλυσε τον αρραβώνα τους εξαιτίας της δικής του απιστίας με τη μπέιμπι-σίτερ.
Παρότι το φταίξιμο ήταν σαφώς δικό του, ο 37χρονος Τζουντ -του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ντέιβιντ- είχε διαλυθεί από τον χωρισμό και είχε στραφεί στους γονείς του για βοήθεια, οι οποίοι δεν ήξεραν πώς να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
Ήδη και πριν τον χωρισμό τους, ο γοητευτικός ηθοποιός είχε ταλαιπωρηθεί πολύ ψυχολογικά από τα καπρίτσια τις Σιένα.
Σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντος των γονιών του Λόου: "Ο Πίτερ και η Μάγκι πιστεύουν ότι ο Τζουντ έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο. Θέλουν να δουν τον γιο τους ευτυχισμένο, αλλά πιστεύουν ότι αυτή η επανασύνδεση θα είναι και πάλι καταστροφική. Αυτή η σχέση ήταν σαν το τρενάκι του τρόμου".
Η ανησυχία του ζεύγους Λόου μπορεί να είναι δικαιολογημένη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο γιος τους είναι που αλητεύει κάθε τόσο. Πρόσφατα μάλιστα απέκτησε και τρίτο παιδί, από μια ευκαιριακή σχέση που είχε τα περασμένα Χριστούγεννα.

Η αναθέρμανση με τη Μίλερ έγινε αυτό το Φθινόπωρο, με αφορμή τη συνάντηση τους στη Νέα Υόρκη όπου πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές, αλλά γειτονικές θεατρικές παραστάσεις.
Οι δυο τους έφτασαν στα Μπαρμπάντος την επομένη των Χριστουγέννων και αμέσως έγιναν στόχος των παπαράτσι, που τους απαθανάτισαν να παίζουν στην ακροθαλασσιά μαζί με τα παιδιά του Λόου.
Μέχρι πρόσφατα εκείνος περνούσε τις Γιορτές με την πρώην γυναίκα του και τα παιδιά τους στο Λονδίνο, αλλά φέτος δεν άντεξε να μείνει μακριά από την 28χρονη Σιένα και ήδη προγραμματίζει την επόμενη απόδραση τους μαζί, την Άνοιξη, με στόχο το νησί Μπεκία της Καραϊβικής.
Οπότε, αν εκείνος καταφέρει να μείνει πιστός μέχρι τότε, οι γονείς του δεν έχουν κανένα πραγματικό λόγο να ανησυχούν.



Bookmark and Share

Μεγάλη δωρεά του ζεύγους Jolie - Pitt.

Μεγάλη δωρεά του ζεύγους Jolie - Pitt.


Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie δώρισαν για τα Χριστούγεννα 100.000 δολάρια στα Αμερικανικά Χωριά SOS, σύμφωνα με γνωστό αμερικανικό περιοδικό.
"Είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα χωριά SOS με τα ορφανά και τα εγκαταλειμμένα παιδιά και την προσπάθεια να διατηρηθούν ενωμένες οικογένειες", αναφέρει η Jolie σε ανακοίνωση της.
Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 500 χωριά SOS σε 132 χώρες του Κόσμου που παρέχουν στέγη και βοήθεια σε ορφανά και εγκαταλειμμένα παιδιά. Στις Ηνωμένες Πολιτείες τα χωριά SOS λειτουργούν στη Φλόριντα και στο Ιλινόι.
Πηγη:in2life



Bookmark and Share

Τηλε-ανασκόπηση 2009.

Τηλε-ανασκόπηση 2009.


Τώρα που μας αποχαιρετά το 2009 ήρθε η ώρα να θυμηθούμε τις...μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές του.

Επειδή είναι γνωστό πως ξεχνάμε όλοι πολύ εύκολα, σας έχουμε ένα βίντεο να θυμηθείτε κάποια από τα "καλά" της ελληνικής τηλεόρασης.

Ποιους θα θυμόμαστε (καλώς ή κακώς) από το 2009;

Προσωπικά ξεχώρισα:

-Τις συνεχείς ανακατάξεις στο πρωινό του ΑΝΤ1(Μουτσινάς-Ζαρίφη, Καμπούρη-Λιανός, Καγιά, παραλίγο Μανωλίδου και αισίως Καραμεροχαριτάτοι)

- Την Έφη Θώδη και το σημείο που την έφτασε η εφήμερη δόξα

-Το τέλος του Ευτυχιμένοι Μαζί, μιας από τις πιο αγαπημένες σειρές των τελευταίων χρόνων

-Την οικονομική κρίση που έπληξε και την τηλεόραση (περιορισμένος αριθμών σειρών)

-Την μείωση του αριθμού των δελτίων ειδήσεων

-Την ατέλειωτη κουζίνα που βλέπουμε με το που κάνουμε ζάπινγκ

-Την καθιέρωση της Ευγενίας Μανωλίδου ως τηλεπερσόνας...

- Την ατέλειωτη προβολή του Σάκη Ρουβά (ναι, εγώ το λέω...)

- Την αποτυχία των "Έχω ένα μυστικό", "Dr Roulis"

-Τη νέα μόδα με τους μένταλιστ και τα μοντέλα

Θα μπορούσα να θυμηθώ κι άλλα, αλλά καλύτερα να μη συγχυστούμε όλοι μαζί, μέρες που είναι...

Ας μιλήσει το βίντεο από μόνο του...
Πηγη:mediasoup





Bookmark and Share

Berry, Farrell και Fox στις Χρυσές Σφαίρες.

Berry, Farrell και Fox στις Χρυσές Σφαίρες.


Η Halle Berry, ο Colin Farrell και ο Matthew Fox όπως ανακοινώθηκε θα παρευρεθούν στις 67ες Χρυσές Σφαίρες.
Τα ονόματα των τριών σταρ προστέθηκαν στη λίστα με τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στην σκηνή των βραβείων για να παρουσιάσουν κάποιες από τις κατηγορίες. Ηδη έχει ανακοινωθεί πως μεταξύ των καλλιτεχνών που θα παρουσιάσουν κάποια από τα βραβεία στη λαμπερή τελετή απονομής είναι και οι: Jennifer Aniston, Julia Roberts και Mickey Rourke.
Ο Leonardo DiCaprio και ο Robert De Niro όπως έχει ανακοινωθεί θα παρουσιάσουν το βραβείο Cecil B. DeMille, το οποίο θα απονεμηθεί στον Martin Scorsese.
Η τελετή απονομής των 67ων Χρυσών Σφαιρών θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου. Το μεγάλο φαβορί των βραβείων είναι η ταινία "Up In The Air", η οποία διεκδικεί έξι βραβεία. Στο "Up In The Air" πρωταγωνιστεί ο George Clooney.
Πηγη:in2life




Bookmark and Share

Άγιος Βασίλης... η Kylie Minogue.

Άγιος Βασίλης... η Kylie Minogue.


Στο Χριστουγεννιάτικό πνεύμα των ημερών βρίσκεται η Κylie Minogue, η οποία εμφανίστηκε στο γνωστό τηλεοπτικό μουσικό πρόγραμμα «Top of the Pops», ντυμένη ως Άγιος Βασίλης, ερμηνεύοντας το αγαπητό στο κοινό «Santa Baby».
Πηγη:zougla





Bookmark and Share

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Βρέθηκε κι άλλος Ελληνας αρσιβαρίστας ντοπαρισμένος.

Βρέθηκε κι άλλος Ελληνας αρσιβαρίστας ντοπαρισμένος.


Και νέο κρούσμα ντόπινγκ εντοπίστηκε στο χώρο της ελληνικής άρσης βαρών... Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία του αθλήματος, αθλητής που δεν κατονομάζεται και ο οποίος το Νοέμβρη έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Λιτόχωρο, βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΑΒ: "Σε έλεγχο για χρήση απαγορευμένων ουσιών που πραγματοποιήθηκε κατ’ εντολή της ΕΟΑΒ, στη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών – Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών (Νοέμβριος, Λιτόχωρο), βρέθηκε θετικό το πρώτο δείγμα ενός αθλητή. Η ΕΟΑΒ ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες".

Συνολικά, δύο κρούσματα ντόπινγκ περισσότερα από το 2008 αντιμετώπισε ο ελληνικός αθλητισμός τη χρονιά που φεύγει. Σύμφωνα με τον απολογισμό του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψαν 23 συνολικά παραβάσεις σε δέκα διαφορετικά αθλήματα.

Το 2008 οι παραβάσεις ήταν 23 σε 13 αθλήματα, ωστόσο υπήρχαν άλλες 23 περιπτώσεις αθλητών οι οποίοι βρίσκονταν υπό παρακολούθηση λόγω αυξημένων τιμών τεστοστερόνης που ήταν ενδογενής.

Στο χρονικό διάστημα από 1 Ιανουαρίου 2009 έως και 30 Δεκεμβρίου 2009, διενεργήθηκαν 3.163 έλεγχοι ντόπινγκ οι οποίοι αναλύονται ως εξής:
-Εντός αγώνων: 2.510
-Εκτός αγώνων: 646
-Έλεγχος στο αίμα: 7
-Σύνολο ελέγχων: 3.163

Από τους παραπάνω ελέγχους προέκυψαν συνολικά 25 παραβάσεις ντόπινγκ, οι οποίες έχουν αναλυτικά ως εξής:

1. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: 3 παραβάσεις στη Superleague (κοκαΐνη, βουδεσονίδη, μεθυλεξαναμίνη), 1 παράβαση στη Γ' Εθνική (μεθυλεξαναμίνη).

2. ΒΟΛΕΪ: 1 παράβαση (κάνναβη).

3. ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: 10 παραβάσεις (7 μεθυλεξαναμίνη, 3 στανονοζόλη).

4. ΣΤΙΒΟΣ: 2 παραβάσεις (μεθυλεξαναμίνη, στανονοζόλη).

5. ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: 1 παράβαση (μεθυλεξαναμίνη).

6. ΑΜΕΑ (ειδικές ανάγκες!): 2 παραβάσεις (εξωγενής τεστοστερόνη, υδροχλωροθειαζίδη).

7. ΜΠΑΣΚΕΤ: 1 παράβαση (κάνναβη).

8. ΠΥΓΜΑΧΙΑ: 2 παραβάσεις (κάνναβη).

9. ΧΑΝΤΜΠΟΛ: 1 παράβαση (κάνναβη).

10. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: 1 παράβαση (αποφυγή ελέγχου).
Πηγη:.protothema



Bookmark and Share

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κακαουνάκης

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κακαουνάκης


Δεν άντεξε τελικά ο οργανισμός του Νίκου Κακαουνάκη την πολυοργανική ανεπάρκεια που αντιμετώπιζε τις τελευταίες μέρες και πριν λίγη ώρα ο πετυχημένος δημοσιογράφος και εκδότης έφυγε από τη ζωή.

Μια επέμβαση ρουτίνας στο έντερο πριν από έναν μήνα οδήγησε σε σοβαρές επιπλοκές την κατάσταση της ήδη επιβαρημένης τα τελευταία χρόνια υγείας του.
Το ένα αυτό χειρουργείο οδήγησε σε άλλα τρία μέσα σε διάστημα λίγων ημερών και ο οργανισμός του μαχητικού δημοσιογράφου δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει.

Τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του χαρακτηριζόταν κρίσιμη καθώς παρουσίαζε πολυοργανική ανεπάρκεια και υποστηριζόταν μηχανικά.

Μόλις πριν δυο μέρες μεταφέρθηκε από την εντατική του Ευαγγελισμού στην εντατική του Ιασώ General, από την οικογένειά του σε μια ύστατη προσπάθεια να του προσφέρουν ότι καλύτερο, αλλά πλέον η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.

Ένα θαύμα.... Ένα θαύμα που τελικά δεν έγινε και ο Νίκος Κακαουνάκης δεν είναι πια ανάμεσά μας.

Τα συλληπητήριά μας στην οικογένειά του.
Πηγη:gossip-tv



Bookmark and Share

To στριπτίζ της Fergie!

To στριπτίζ της Fergie!


Μετά την Demi Moore έρχεται η Fergie για να καθηλώσει τον αντρικό πληθυσμό.

Στη νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσει με τίτλο «Nine», η Fergie τα «πετάει» κυριολεκτικά όλα, καθώς υποδύεται μια στρίπερ.

Συμπρωταγωνίστριές της θα είναι η Nicole Kidman, η Penelope Cruz και η Kate Hudson.












Χθες, η sexy Fergie απαθανατίστηκε σε μουσική σκηνή του Las Vegas να ερμηνεύει επιτυχίες της με μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση…

Μπαίνει στο ρόλο της σιγά-σιγά!
Πηγη:zougla



Bookmark and Share